Αθλητισμός

Στην κορυφή του α΄ομίλου α΄κατηγορίας η Τέρπυλλος

Στην κορυφή του α΄ομίλου α΄κατηγορίας η Τέρπυλλος, «σπάζοντας» εκτός έδρας το αήττητο των Καστανεών, ενώ δεύτερος πέρασε ο Επτάλοφος.

Πρώτη νίκη του Διποτάμου.

Δεν αγωνίσθηκαν λόγω προγραμματισμένης ανάπαυλας τα πρωτοπόρα του β΄ ομίλου Λειβάδια, ενώ στην δεύτερη θέση ανήλθε το Πευκόδασος νικώντας εκτός έδρας στο «ντέρμπυ» τον Βαπτιστή.

Πλησίασε η Τούμπα σημειώνοντας το «σκορ της ημέρας».

Αλλαγή κατοχής της κορυφής του α΄ ομίλου α΄ κατηγορίας, καθώς σ’ αυτήν «αναρριχήθηκε» η Τέρπυλλος, νικώντας εκτός έδρας τις Καστανιές, και «σπάζοντας» το αήττητο και απόλυτό τους.

Στην δεύτερη θέση προωθήθηκε ο Επτάλοφος, με την νίκη του στην Μ.Στέρνα.

Η κατάσταση στην κορυφή θα «ξεκαθαρίσει» αύριο από το αποτέλεσμα του υπολειπόμενου αγώνα Επταλόφου-Καστανιών.

Βαθμολογικό όφελος αποκόμισαν Εθνικός Σ.Σ. Μουριών και Δοϊράνη, ενώ την πρώτη νίκη του σημείωσε ο Διπόταμος, αφήνοντας το ουραγό Κεντρικό χωρίς βαθμό, την Κορομηλιά χωρίς νίκη και τον Απόλλωνα Μαυρονερίου στάσιμο στην κατάταξη.

Δεν σημειώθηκε ισοπαλία με τους γηπεδούχους να υπερισχύουν στις νίκες με τρεις έναντι μιας των φιλοξενουμένων, ενώ ακριβώς οι μισές ομάδες παρουσίασαν «αφλογιστία».

Δεν αγωνίσθηκαν λόγω προγραμματισμένης ανάπαυλας τα πρωτοπόρα και «αλώβητα» του β΄ ομίλου Λειβάδια, χωρίς όμως να αισθανθούν καμμιάν απειλή.

Αλλαγή κατοχής στην δεύτερη θέση, καθώς σ’ αυτήν ανήλθε το Πευκόδασος με την εκτός έδρας νίκη του επί του Βαπτιστή στο «ντέρμπυ» κορυφής.

Από την πρώτη τριάδα μείωσε την απόσταση η Τούμπα, σημειώνοντας το «σκορ της ημέρας» και για τους δύο ομίλους.

Συνέχεια στην αθόρυβη βαθμολογική άνοδό του έδωσε το Π. Αγιονέρι, υποσκελίζοντας την Γρίβα.

Στην βάση παρέμεινε στάσιμο το Πολύπετρο, ενώ το Βαλτοτόπι, με την νίκη του επί της Γρίβας εκμηδένισε την αρνητική βαθμολογία του.

Μετά το τέρμα, που σημείωσε το ουραγό Π.Γυναικόκαστρο, δεν υπάρχει πλέον ομάδα με μηδέν στις στήλες των τερμάτων, ενεργητικών και παθητικών.

Η ίδια ομάδα παρέμεινε χωρίς βαθμό, ενώ και από αυτόν τον όμιλο απουσίασε η ισοπαλία, ένα αποτέλεσμα… στις νίκες μεταξύ γηπεδούχων και φιλοξενουμένων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα