Κοινωνία

Σταθερά στο πλευρό των αδύναμων ο δήμος Κιλκίς συγκεντρώνει τρόφιμα για την υποστήριξη των συσσιτίων της Μητρόπολης

Κοινωνούμε την αγάπη δείχνοντας με κάθε πρόσφορο τρόπο την αλληλεγγύη μας στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.

Καθώς πλησιάζει η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, ο δήμος Κιλκίς γίνεται η γέφυρα της κοινωνικής συνοχής αναλαμβάνοντας για μία ακόμη φορά πρωτοβουλία αναφορικά με τη συγκέντρωση επισιτιστικής συνδρομής, η οποία θα διατεθεί για την υποστήριξη των συσσιτίων των ναών Αγίου Δημητρίου και Κοιμήσεως της Θεοτόκου της ιεράς μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου.

Από σήμερα Τρίτη 5 Δεκεμβρίου και έως τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου θα συγκεντρώνονται στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς τρόφιμα μακράς διαρκείας κατά τις ώρες 9:00 με 14:00.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να συνεισφέρουν σε ζυμαρικά, όσπρια, λάδι, σάλτσες, γάλα μακράς διαρκείας, και τυροκομικά είδη (τυρί και κασέρι).

Τα τρόφιμα θα μεταφερθούν στα συσσίτια της μητρόπολης για την παρασκευή γευμάτων, γνωστού όντος ότι εθελοντές των ιερών ναών, μαγειρεύουν καθημερινά και διανέμουν ζεστά γεύματα σε εκατόν πενήντα συνανθρώπους μας, που είναι ευάλωτοι και στερούνται υποστηρικτικού κοινωνικού περιβάλλοντος ενώ τριακόσια δέματα με βασικά διατροφικά είδη αποστέλλονται κάθε μήνα σε άπορες οικογένειες.

Ο δήμος Κιλκίς καλεί τους πολίτες να συντρέξουν και να στηρίξουν τον ελάχιστο αδελφό μας με πνεύμα αγάπης και συμπόνοιας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας παρέχονται στα τηλ. επικοινωνίας 23413 52212, 52213.

Περισσότερα

Δεν ξεχνώ τα Τέμπη «Ποτέ Ξανά»

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, κόπηκε το νήμα της ζωής για τουλάχιστον 57 ανθρώπους στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας