Αθλητισμός

Σε… δόσεις οι γιορτές του συλλόγου ΚΟΥΠΑ Κιλκίς γιά την λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου

Σε… δόσεις γιορτάσθηκε στον καλαθοσφαιρικό σύλλογο ΚΟΥΠΑ του Κιλκίς η λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

« … Έτσι λοιπόν μοιράστηκαν όλα τα τμήματα σε διαφορετικές ημέρες και ώρες, γιά να καταφέρουμε να διοργανώσουμε όσο καλύτερα γίνεται τις γιορτούλες μας, καθώς η συμμετοχή των παιδιών μας μετά την επανέναρξη των «ακαδημιών» μας ήταν τεράστια σε όλες τις προπονήσεις μας….

Δευτέρα 5 Ιουλίου και Τρίτη 6 Ιουλίου τα παιδιά μας έπαιξαν, γέλασαν, διασκέδασαν και γέμισαν από ευχάριστες αναμνήσεις και φιλίες δημιουργώντας τις ομάδες μας για το μέλλον.

Μία δύσκολη χρονιά για όλους ανήκει πλέον στο παρελθόν….

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς, γιά την εμπιστοσύνη τους, τα παιδιά, γιά την μεγάλη συμμετοχή τους και την άψογη παρουσία τους στα γήπεδα, τους φίλους και υποστηρικτές, που ήταν συνεχώς δίπλα μας.

Τέλος, ευχαριστούμε δημοσίως τον δήμο Κιλκίς και τους διευθυντές του 3ου γυμνασίου Ιωάννη Λιναρδάκη και του 2ου γυμνασίου Αλέξανδρο Ταμουτσίδη για την άψογη συνεργασία και την παραχώρηση των αιθουσών των κλειστών γυμναστηρίων των σχολείων τους για τις προπονητικές ανάγκες των τμημάτων μας.

Σύντομα σας περιμένουμε πίσω ΟΛΟΥΣ γιά την νέα χρονιά ευελπιστώντας σε καλύτερες συνθήκες προπονήσεων και αγώνων, αφήνοντας στο παρελθόν την πανδημία, που… μας στέρησε από το αγαπημένο μας … μπασκετάκι!

Καλό Καλοκαίρι!».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα