Αθλητισμός

Σαρωτικές (80-32) με ΑΣ Κολινδρού οι κορασίδες της ΚΟΥΠΑ Κιλκίς

Με το «εύγλωττο» 80-32 «αποτυπώθηκε» η καταφανής ανωτερότητα της ΚΟΥΠΑ Κιλκίς έναντι του ΑΣ Κολινδρού Πιερίας στον μεταξύ τους αγώνα του νέου κλειστού γυμναστηρίου Κιλκίς για το καλαθοσφαιρικό πρωτάθλημα Κ.Μακεδονίας κορασίδων.

Το κιλκισιώτικο συγκρότημα υπερτέρησε σε όλους τους τομείς και μετέτρεψε τον αγώνα σε δική του επίδειξη ισχύος, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του φιλοξενουμένου, που παρουσίασε καλή «εικόνα» και κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητο ήταν.

Αν κάτι αξίζει να σημειωθεί είναι… οι 45 πόντοι της Διαμαντοπούλου, με τους οποίους συνέτριψε την ατομική επίδοσή της αλλά και επίδοση συλλόγου από μία παίκτρια.

Όμως, και όλες οι άλλες παίκτριες, που αγωνίσθηκαν την πλαισίωσαν με αποτελεσματικότητα και είχαν ουσιαστική συμβολή στην επιτυχία, με την Τσαρίδου να σημειώνει άλλους 22 πόντους.

Τα δεκάλεπτα:

29-7, 15-5 (ημιχρόνιο 44-12).

20-8, 16-12 (τελικό 80-32).

Η σύνθεση:

Τσαρίδου 22, Διαμαντοπούλου 45, Κολιαδήμα 4, Ορφανίδου 2, Φωτιάδου 2, Κοκκινίδου 2, Βασίλαρου 1, Ιωαννίδου 2, Αντωνιάδου.

Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:

Σάββατο 24 (12.00) ή Δευτέρα 26-2-24 (20.00), ΚΟΥΠΑ Κιλκίς-Αετός Κιλκίς.

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]

Ο δήμος Κιλκίς σε ρόλο… Πόντιου Πιλάτου διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες περιοχής Ηρώου

Νέα “επεισόδια” προστίθενται στο “σήριαλ” της αυθαίρετης διέλευσης οχημάτων αποκομιδής βαρέων απορριμμάτων από ιδιοκτησίες στην περιοχή του λόφου του Ηρώου, […]