Πολιτική

Προσπάθεια αμαύρωσης της πολιτικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ στο Κιλκίς με άνανδρη και τραμπούκικη επίθεση σε μέλη του.

Η προσπάθεια αμαύρωσης της χθεσινής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ, από μεμονωμένα άτομα, που καμία σχέση δεν έχουν με τον Κιλκισιακό, έπεσε τελικά στο κενό και ήδη καταδικάστηκε από τη διοίκηση της ομάδας.

Ενώ όλα κυλούσαν ομαλά και σε συνεννόηση μεταξύ των δύο πλευρών, κάποιοι έκριναν σκόπιμο, «δήθεν αυθόρμητα», να διαταράξουν την ομαλή διεξαγωγή της πολιτικής προεκλογικής συγκέντρωσης, δίνοντας προκλητικά εντολή να ηχήσει στη διαπασών η μουσική της αρεσκείας τους!

Οι συστάσεις της γραμματέα της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ για στοιχειώδη σεβασμό στον ομιλούντα βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, Γιάννη Δελή, όχι μόνο δεν βρήκαν ανταπόκριση αλλά μετατράπηκαν απρόκλητα σε ύβρεις και άνανδρους ξυλοδαρμούς.

Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν από τις θέσεις του ΚΚΕ το κάλεσμά του προς τους εργαζομένους και το λαό του Κιλκίς για την ενίσχυση του στην κάλπη της επόμενης Κυριακής, και προχώρησαν σε μια άνευ προηγουμένου προκλητική, φραστική, σωματική επίθεση εις βάρος μελών και φίλων του Κόμματος.

Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία, καμία κάλυψη, ότι επρόκειτο  για κάποιους απλά θερμόαιμους και ανυπόμονους να πανυγηρίσουν. Είναι ξεκάθαρο από τον τρόπο που κινήθηκαν και έδρασαν, ότι πρόκειται για οργανωμένούς μπράβους της νύχτας, κάποιοι από αυτούς γνωστά φασιστοειδή της περιοχής.  εξύβρησαν προκλητικά, τραμπούκισαν,  επιτέθηκαν με οργανωμένο τρόπο, με σκοπό να προκαλέσουν σοβάρες σωματικές βλάβες.

Ορισμένοι σκόπιμα επιδίωξαν να δηλητηριάσουν τις σχέσεις ενός ιστορικού κόμματος με μια ιστορική ομάδα της περιοχής.

Το ΚΚΕ χρόνια στηρίζει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τις τοπικές ομάδες. Έχουμε παραβρεθεί σε συσκέψεις και καλέσματα για τα ζητήματα του ερασιτεχνικού αθλητισμού και έχουμε εκφράσει και έμπρακτα την αλληλεγγύη μας και τη στήριξή μας σε μια σειρά ζητήματα. Η εκτίμηση μεταξύ της ΤΕ του ΚΚΕ και του Κιλκισιακού είναι αμοιβαία και εδράζεται σε μακροχρόνια συνεργασία.

Αυτοί που προσπάθησαν να κρυφτούν πίσω από την ομάδα για να επιτεθούν στο ΚΚΕ και να δημιουργήσουν κλιμα τρομοκρατίας δεν έχουν καμία θέση στον Αθλητισμό και στην ομάδα της πόλης μας. Το μόνο που κατάφεραν είναι να αμαυρώσουν την σημαντική επιτυχία της ομάδας μας για την οποία αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Μέχρι εκεί έφτασε ο “πολιτικός πολιτισμός τους”, παρουσία μάλιστα της αστυνομίας η οποία δεν προχώρησε σε καμία προσαγωγή αυτών που πραγματικά είχαν εμπλοκή στην επίθεση με αποτέλεσμα αυτοί να εξαφανιστούν σαν τα ποντίκια.

Αντίστοιχα προκλητική ήταν και η ανοχή σε διάφορα φασιστοειδή που συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα προσπαθώντας να διαμορφώσουν κλίμα τρομοκρατίας.

Είναι φανερό ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν από τις θέσεις του κόμματος και την απόκριση που έχουν στον κόσμο και πήραν τα μέτρα τους, με άλλοθι δήθεν τον ενθουσιασμό της επιτυχίας της ποδοσφαιρικής τους ομάδας.

Συνεχίζουμε αταλάντευτα το δίκαιο αγώνα μας κόντρα στα μονοπώλια και τις διακρατικές τους ενώσεις, την ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Ο λαός του Κιλκίς με την ψήφο του στις επερχόμενες εκλογές και κυρίως με τους ταξικούς αγώνες του, μπορεί όχι μόνο να απομονώσει τέτοια στοιχεία αλλά να τραβήξει τον τροχό της ιστορίας μπροστά και εδώ στο Κιλκίς, στο δρόμο της ανατροπής της αντιλαϊκής πολιτικής!

Περισσότερα

Στην Κύπρο ο Γ.Γεωργαντάς ως εκπρόσωπος της Βουλής στις εκδηλώσεις της μαύρης επετείου εισβολής του Αττίλα

Στην Κύπρο, όπου εκπροσώπησε τη Βουλή ως επικεφαλής της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας βρέθηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]