Πολιτισμός

Προβολές περιφερειακού δημοτικού κινηματογράφου σε Ακρίτα, Δροσάτο και Πεδινό

Η νυχτερινή περιπλάνηση του περιφερειακού δημοτικού κινηματογράφου συνεχίζεται σε πλατείες, γήπεδα και προαύλειους χώρους δημοτικών σχολείων οικισμών του δήμου Κιλκίς, οι κάτοικοι των οποίων ανταποκρίνονται θετικά στην πρόσκληση της καλοκαιρινής ψυχαγωγίας που τους απευθύνει ο δήμος Κιλκίς.

Το πρόγραμμα των περιφερειακών προβολών τις επόμενες μέρες με σταθερή ώρα έναρξης στις 21:00, έχει ως εξής:

Κυριακή 7 Αυγούστου: Πλατεία Ακρίτα

Τρίτη 9 Αυγούστου: Πλατεία Δροσάτου

Σάββατο 13 Αυγούστου: Πλατεία Πεδινού.

Οι μικροί φίλοι και οι συνοδοί τους θα γίνουν συνταξιδιώτες στο πλήρωμα του Πειρατή Μαυροδόντη και θα συμμετάσχουν στην συναρπαστική αναζήτηση του διαμαντιού με τις μαγικές ιδιότητες, για να γεμίσει με χρυσό και πολύτιμα πετράδια τα σεντούκια του!

Μόλις τελειώσει η ταινία ‘’Ο Πειρατής Μαυροδόντης και το μαγικό διαμάντι’’, όλη η οικογένεια μπορεί να παρακολουθήσει τις αναπάντεχες περιπέτειες του Κέκου, ενός Ιταλού δημόσιου υπαλλήλου που πέφτει θύμα του νέου νόμου της κινητικότητας και της εθελούσιας εξόδου.

Αντιστέκεται…ηρωικά αλλά η κυβερνητική υπεύθυνη είναι αποφασισμένη να τον στείλει μέχρι το…Βόρειο Πόλο για να τον εξαναγκάσει σε παραίτηση! Η κωμωδία ‘’Που πάω Θεέ μου – Quo Vado ?΄΄ όπως και η προβολή της παιδικής ταινίας είναι δωρεάν για όλους.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα