Πολιτική

Ο Π.Παππάς βρέθηκε στο νοσοκομείο Κιλκίς μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο ανολοκλήρωτο τμήμα του δρόμου-καρμανιόλα της ΠΑΘΕ

Ο βουλευτής Πέτρος Παππάς βρέθηκε σήμερα στα Επείγοντα του νοσοκομείου Κιλκίς, όπου μεταφέρθηκαν δεκάδες τραυματίες από το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο ύψος του Άσπρου, στον ανολοκλήρωτο οδικό άξονα-καρμανιόλα της ΠΑΘΕ που ενώνει τους Ευζώνους με τον άξονα Αθήνας-Θεσσαλονίκης.

Το υποστελεχωμένο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Κιλκίς, κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα τόσο τραγικό συμβάν, με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για ακόμη και φορά.

Το πολύνεκρο ατύχημα οφείλεται στην ολιγωρία της Πολιτείας που δεν ολοκληρώνει τον συγκεκριμένο οδικό άξονα -παρά τις διακηρύξεις- εδώ και πολλά χρόνια.

Ο βουλευτής Κιλκίς, τόνισε πως όλα τα τελευταία χρόνια που διηύθυνε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Κιλκίς, κλήθηκε πολλές φορές να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά τροχαία ατυχήματα από τον εν λόγω οδικό άξονα, στον οποίον χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους πολλοί συμπολίτες μας.

Το ερώτημα τίθεται πιο επιτακτικό από ποτέ:

Ως πότε αυτή η χώρα θα αφήνεται στο έλεος της τύχης της;

Περισσότερα
Δείτε ακόμα