Αθλητισμός

Ο Νίκος Γεωργιάδης νέος προπονητής του Διομήδη Άργους

Τη συνεργασία με έναν έμπειρο προπονητή, τον Νίκο Γεωργιάδη ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας χάντμπολ του Διομήδη.

Στην ανακοίνωσή του ο Διομήδης αναφέρει:

«Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Διομήδη τον προπονητή Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των Λύκων.

Ο Νίκος Γεωργιάδης έχει κατακτήσει ως προπονητής συλλόγων το πρωτάθλημα του 2015 με τον ΠΑΟΚ, τρία κύπελλα Ελλάδας (2004 με τον ΓΑΣ Κιλκίς, 2015 και 2017 με τον ΠΑΟΚ), ενώ τη σεζόν 2014-2015 ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του, ως ο κορυφαίος τεχνικός της Handball Premier.

Οι πολύπλευρες γνώσεις και η πείρα του, σε συνδυασμό με το ήθος και τις αξίες που πρεσβεύει, μας δημιουργούν τη βεβαιότητα πως ο Διομήδης θα είναι αυτός που όλοι ονειρευόμαστε και θέλουμε να βλέπουμε μέσα στο γήπεδο. Καλή αρχή coach!

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας σήμερα μας έκανε και τις πρώτες δηλώσεις:

«Χαίρομαι που έρχομαι σε ένα σύλλογο που έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό χάντμπολ και σε μια πόλη που αγαπά το άθλημα. Σε αγωνιστικό επίπεδο θα μπορούμε να πούμε περισσότερα όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ. Το βέβαιο είναι ότι μας περιμένει πολλή δουλειά.

Σε κάθε περίπτωση είμαι αισιόδοξος, επειδή η οικογένεια του Διομήδη αποτελείται από ανθρώπους που έχουν το σύλλογο προτεραιότητα στην καθημερινότητα τους και διατηρούν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο, ξεπερνώντας τις δυσκολίες της κάθε εποχής. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο.»

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]