Κοινωνία

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς στο πλευρό των πυρόπληκτων

Από το περιφερειακό τμήμα Κιλκίς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:

«Οι καταστρεπτικές πυρκαϊές συνεχίζουν να πλήττουν καθημερινώς την χώρα μας, με τους ήρωες εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,να βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή της μάχης» από την πρώτη στιγμή, παρέχοντας τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Την Τετάρτη 26.7.23, κλιμάκιο εθελοντών Σαμαρειτών διασωστών του περιφερειακού τμήματος Κιλκ΄λις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ξεκίνησε γιά το νησί της Ρόδου με σκοπό να συνδράμει στην αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων που προκάλεσαν τα πολλαπλά πύρινα «μέτωπα».

Η πρόεδρος και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο ΕΕΣ Κιλκίς νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημοσίως και από καρδιάς τους άξιους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν αμέσως στην δημόσια έκκληση της κεντρικής διοίκησης του ΕΕΣ και με αυταπάρνηση θα παραμείνουν στο νησί της Ρόδου για τέσσερις ημέρες.

Επιπροσθέτως, το διοικητικό συμβούλιο του ΕΕΣ Κιλκίς εκφράζει τις ειλικρινείς του ευχαριστίες στον ιατρό μαιευτήρα – γυναικολόγο Γεώργιο Φραγγίδη γιά την προσφορά χρηματικού ποσού, με σκοπό να καλυφθούν οι δαπάνες τόσο της μετακίνησης των εθελοντών όσο και του υπηρεσιακού οχήματος».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]