Γενικά

Ολοκλήρωση σημαντικών παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο από την Π.Ε. Κιλκίς

«Βελτιώνουμε την ασφάλεια τμημάτων του οδικού δικτύου. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε χρήσιμα έργα για τους πολίτες που στηρίζουν την τοπική κοινωνία» υπογραμμίζει ο αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης, με αφορμή την ολοκλήρωση σειράς σημαντικών παρεμβάσεων και εργασιών συντήρησης δημοτικού οδικού δικτύου, αρμοδιότητας (συντήρησης) Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κιλκίς.

Πρόκειται- όπως σημειώνει ο αντιπεριφερειάρχης- για εργασίες συντήρησης που υλοποιήθηκαν από τον ανάδοχο του έργου για διάστημα άνω των δώδεκα (12) μηνών στο πλαίσιο της σύμβασης του έργου «Συντήρηση-αποκατάσταση επικίνδυνων-κατεστραμμένων τμημάτων επί του δημοτικού οδικού δικτύου αρμοδιότητας συντήρησης υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε.Κιλκίς έτους 2020», αρχικού προϋπολογισμού 950.000 €, χρηματοδοτούμενο από πιστώσεις του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Κιλκίς – ΚΑΠ.

«Με ολοκληρωμένο σχεδιασμό και σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου και τις τεχνικές μας υπηρεσίες, υλοποιήσαμε παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των συνθηκών κυκλοφορίας» προσθέτει ο κ. Βεργίδης.

Οι παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα τμήματα επί των κάτωθι οδικών αξόνων:

Επ.0.1 Aπό κόμβο Ξηρόβρυσης-Ζαχαράτου έως Αγία Κυριακή

Επ.0.8 Aπό κόμβο για Μαυρονέρι έως Άνω Απόστολοι

Οδικός Άξονας: Ελευθεροχώρι – Ηλιόλουστο

Οδικός Άξονας: Από διασταύρωση στο 13χλμ. της Επ.0.9 Κιλκίς-Πολυκάστρου έως Π. Γυναικόκαστρο

Οδικός Άξονας: Μικρόκαμπος – Πικρολίμνη

Οδικός Άξονας: Πικρολίμνη – Μαυρονέρι.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Περί… άλλου!

Την αναγκαιότητα να συγκροτηθούν τα ταχύτερο δυνατόν, με ευθύνη των νομαρχιακών επιτροπών, νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα με την συμμετοχή σε […]

«Σε αναμμένα κάρβουνα»

Ήταν που ήταν ράθυμο το κλίμα στα κομματικά επιτελεία ωρισμένων κομμάτων αναφορικά με την δραστηριοποίηση τους εν όψει των προσεχών […]