Αθλητισμός

Οι «μικροί» του Αθλου… «μεγαλώνουν» γρήγορα

Με δώδεκα στελέχη του έλαβε μέρος ο Αθλος Κιλκίς σε ημερίδα τέκβον-ντο εκπαιδευτικού χαρακτήρα για αθλητές και αθλήτριες μικρών και πολύ μικρών ηλικιακών κατηγοριών, οι αγώνες της οποίας διεξήχθησαν την Κυριακή 23.2.20, στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ζίχνης Σερρών.

Ολοι οι «μικροί» του Αθλου στελεχώνουν σ’ αυτήν την φάση τα προαγωνιστικά τμήματα του συλλόγου και όλοι ενθουσίασαν με τις εμφανίσεις τους, «προαναγγέλοντας» πανηγυρική μετάβασή τους στην αγωνιστική διαδικασία.

Ειδικότερα αγωνίσθηκαν οι εξής (σε παρένθεση η ηλικία και η κατηγορία βάρους):
Μιχαήλ Πουντζουκίδης (10, 45κ.), Αναστασία Πουντζουκίδου (8, 27κ.), Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης (8, 27κ.), Αλέξανδρος Δεμερτζής (6, 18κ.), Ιωάννης Δεμερτζής (8, 33κ.), Ιωάννης Καρυπίδης (7, 21κ.), Ιωάννης Μπινιάρης (9, 45κ.), Ευαγγελία Τσιάκη (11, 55κ.), Ματθαίος Κούρος (10, 30κ.), Γεώργιος Χαραλαμπίδης (11, 33κ.), Βασίλειος Κούρος (12, 41κ.) και Αγγελος Πιλιτσόπουλος (12, 49κ.).

Σε όλους απένειμαν εύσημα τόσο ο προπονητής και εκπαιδευτής Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης, όσο και ο έφορος Αναστάσιος Μουτσάκης.

Οκ. Πουντζουκίδης εξέφρασε και τις ευχαριστίες τους προς τους γονείς και κηδεμόνες των τεκβον-ντόκα για την εμπιστοσύνη, με την οποία περιβάλλουν τον σύλλογο και τον ίδιο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]