Αθλητισμός

Οι κορασίδες του Άτλαντος έχασαν τον αγώνα, αλλά κέρδισαν την εκτίμηση

Από τον Άτλαντα Κιλκίς εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:

«Παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις ήταν το «αποχαιρετιστήριο» εντός έδρας των παγκορασίδων (Κ 16) του Άτλαντος Κιλκίς, που διεξήχθη το Σάββατο 11.5.24, στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, με αντίπαλο τον Μίλωνα Γιαννιτσών.

Τα κορίτσια του Άτλαντος, είχαν να αντιμετωπίσουν μία πιό έμπειρη ομάδα αλλά στάθηκαν με αξιοπρέπεια απέναντι της και κατάφεραν να αποσπάσουν τον σεβασμό και την εκτίμηση, από τους παρευρεθέντων, που τις είδαν να παλεύουν όλα τα σετ, μέχρι τέλους. Οι μικρές του Άτλαντος, που ηττήθηκαν με 3-0 σετ (17-25, 25-27, 21-25), δεν εγκατέλειψαν σε κανένα σημείο τον αγώνα, και με την δροσιά και το πάθος τους, απέδειξαν περίτρανα για άλλη μια φορά πως το μέλλον τους ανήκει..

Η σύνθεση (Γιώργος Δερέκης) Σταμάτη (λ), Νίρλα, Σταμάτη, Κουλίδου, Γκουρτσιάδου, Ιωακειμίδου, Ζώτου, Μαυρογενίδου, Χαριτωνίδου, Ηλιοπούλου, Ιωακειμίδου, Γουσίδου.

Η επόμενη και τελευταία αγωνιστική ημέρα είναι για το Σάββατο 18-5-24, εκτός έδρας με τον Ζαφειράκη Νάουσας, με ώρα έναρξης 5 το απόγευμα..

Ευχαριστήριο

Από τον Άτλαντα Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: ΑΤΛΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, BALKAN ELECTRIC, ΜΑΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (ελαστικά), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (αλουμίνια), BAKE MY DAY, CONSTRAL, DIMCOCARS, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (ΗΛ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ), ΦΡΑΟΥΛΕΣ (ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ), ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ), ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ, STEP, PHOTO FINISH, ΜΑΓΛΟΥΣΙΔΗ (ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ), ΑΦΟΙ ΑΤΣΑΛΑ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ (ΨΑΡΑΓΟΡΑ), ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ, CUADRO, OSER, ΗΛΕΚΤΡΟΝ, ΓΚΙΚΑΣ Ι. (ΕΠΙΠΛΑ), ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ (ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ), ΚΟΝΒΑ, FXNAILS και KOUROUZIDIS WORKSHOP που με την βοήθεια τους συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα