Γενικά

Ξεχειλίζει η οργή γιά τον δρόμο “φονιά” – Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας

Ξεχειλίζει στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Παιονίας η οργή για τον δρόμο-«φονιά» μεταξύ των κόμβων Ν. Μαλγάρων και Πολυκάστρου, μετά και το πρόσφατο νέο πολύνεκρο δυστύχημα κοντά στο «Πλάζα» του Πολυκάστρου.

Στο πλαίσιο των αντιδράσεων της τοπικής κοινωνίας, ο δήμος Παιονίας διοργανώνει συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, σε εφαρμογή σχετικής ομόφωνης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου.

Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1.10.23, στον χώρο του «Πλάζα», με ώρα έναρξης 11 το πρωί.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης για την ασφαλή και μαζική μετακίνηση όσων θέλουν να συμμετάσχουν, έχει ναυλώσει ένα λεωφορείο που θα ξεκινήσει από το εκλογικό κέντρο επί της Μεγ. Αλεξάνδρου 108, στις 10.30 το πρωί για το σημείο της διαμαρτυρίας.

Στο προσκλητήριο του δήμου αναφέρονται και τα εξής:

«… Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Κίνηση Πολιτών δήμου Παιονίας, με κάθε ενεργό πολίτη και με τους φορείς του νομού Κιλκίς, ώστε να στείλουμε ηχηρό μήνυμα προς την κεντρική διοίκηση γιά άμεση έναρξη της κατασκευής του νέου αυτοκινητοδρόμου από το Πολύκαστρο μέχρι τα Νέα Μάλγαρα».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]