Αθλητισμός

Ξεκινούν γιά την νέα αγωνιστική περίοδο τα πετοσφαιρικά τμήματα του Αίαντος

Στην “αφετηρία” της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι έτοιμα να “λάβουν θέση” τα πετοσφαιρικά τμήματα του Αίαντος Κιλκίς.

Στην σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση του συλλόγου αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

“ … Ο αθλητικός σύλλογος Αίας Κιλκίς ενημερώνει όλα τα μέλη του, τους αθλητές, τους γονείς και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι η “ακαδημία” πετοσφαίρισης και τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου, έπειτα από τις θερινές διακοπές τους, ξεκινούν γιά την νέα αγωνιστική χρονιά την Δευτέρα 12.9.22.

Ήδη το μπλε και κίτρινο των προπονητικών και αγωνιστικών εμφανίσεων της ομάδας μας αποτελούν χρώματα ευρέως γνωστά. Φιλοδοξούμε αυτά τα χρώματα να πρεσβεύουν επαξίως την πόλη μας σε όλη την Ελλάδα, και ελπίζουμε ότι και την νέα χρονιά θα χαρούμε νέες και περισσότερες επιτυχίες.

Αν αναλογισθούμε, μάλιστα, τις επιδόσεις των αθλητών μας κατά την περασμένη χρονιά, παρ’ όλες τις δυσκολίες που βιώσαμε, μόνο αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε γιά την νέα.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ελισσάβετ Αλμπάνη, έφορο του τμήματος, στο τηλέφωνο 6974755672, όπως και με τον Αλέξανδρο Παυλίδη, στο τηλέφωνο 6947325628”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Ούτε κόμμα ούτε αρχηγό»

«Δεν ψάχνω ούτε κόμμα ούτε αρχηγό», ήταν η λακωνική απάντηση του πρώην βουλευτή Κιλκίς και πρώην υπουργού Σάββα Τσιτουρίδη, όταν […]