Γενικά

Ξεκίνησε η κατασκευή του βιολογικού Αγίου Πέτρου

Ξεκίνησε  η “Κατασκευή εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων οικισμού Αγίου Πέτρου”  προϋπολογισμού  1.375.000,00€.

‘Ένα  έργο που ξεκίνησε στις 17 Ιουλίου 2012 με την αρ.137/2012, απόφαση δημοτικού συμβουλίου για την εξαγορά των οικοπέδων έφθασε στο στάδιο της κατασκευής.

Την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης,  ο  πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης και ο επιβλέπων μηχανικός του έργου Λάζαρος Σουπλής, επισκέφτηκαν τον χώρο του εργοταξίου και ενημερώθηκαν από τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας για το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης εργασιών.

Ο κ. Σιωνίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη αυτή γιατί το έργο το  αναμένει  η τοπική κοινωνία από το 2012 και γιατί  την περίοδο αυτή ολοκληρώνεται η κατασκευή του αποχετευτικού και βιολογικού της Γουμένισσας ( το έργο ξεκίνησε στις 29/3/2011,  2.535.690,62€) και αναμένεται η εγκατάσταση του αναδόχου στον βιολογικό Ποντοηράκλειας ( το έργο ξεκίνησε στις 28/2/2012)  και στο βιολογικό του Βαφειοχωρίου (το έργο ξεκίνησε  στις 4/9/2012) συνολικού προϋπολογισμού 1.438.415,98€.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ούτε λόγος… γιά «ισοπαλία»!

Για όσους πιστεύουν, ότι το ανωτέρω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι «τραβηγμένο» από κάποιο εκλογικό κέντρο, όπου πρόκειται να διενεργηθούν δημοτικές εκλογές, […]

Βασίλης Ρόκος: Η Κεντρική Μακεδονία αθωράκιστη στις προ των πυλών μεγάλες καταστροφές- Περιβάλλον και ανθρώπινες ζωές στο συρτάρι της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης»

«Προτεραιότητά μας η προστασία του περιβάλλοντος» διατυμπανίζει η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δυστυχώς όμως για το περιβάλλον και […]