Γενικά

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για εγγραφές στις δομές της ΚΔΕΚ

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς (ΚΔΕΚ) ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς ότι έχει ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα ‘’Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης’’ της χρονικής περιόδου 2022-2023.

Οι αιτήσεις υποβάλονται μόνο ηλεκτρονικά έως και την Παρασκευή 12 Αυγούστου στην ηλεκτρονική εφαρμογή που είναι διαθέσιμη για το σκοπό αυτό στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α (www.eetaa.gr ). Η είσοδος στο σύστημα γίνεται με τους κωδικούς του taxisnet, είτε στην ηλεκτρονική σελίδα www.eetaa.gr, είτε απευθείας στον σύνδεσμο https://aitisi.eetaa.gr/home.

Η αναλυτική πρόσκληση σχετικά με τις οδηγίες συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης προσφέρεται στον ιστότοπο της ΚΔΕΚ. (http://kdekkilkis.blogspot.com).

Μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το Voucher στην ηλεκτρονική διεύθυνση της δομής προσχολικής ηλικίας στην οποία επιθυμούν να εγγράψουν το παιδί τους. Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των δομών είναι οι ακόλουθες:

-Βρεφικός Σταθμός “Πασχαλίτσα” [email protected]

-Βρεφονηπιακός Σταθμός ‘’Τσαφ – Τσουφ’’ [email protected]

-Παιδικός Σταθμός ‘’Αστεράκια’’ [email protected]

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία και την ώρα της αποστολής του Voucher στο mail της δομής.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία των εγγραφών παρέχονται στην ΚΔΕΚ τηλ. επικοινωνίας 23413 52214 και στο ΚΔΑΠ – ΜΕΑ 23413 75146.

Να σημειωθεί ότι εκτός από τις προαναφερθείσες προσχολικές δομές, στην ευθύνη της ΚΔΕΚ ανήκουν το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕΑ).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα