Αθλητισμός

Νίκες γιά κορασίδες και παγκορασίδες του Αλέξανδρου Αξιούπολης

Στα πλαίσια του αναπτυξιακού πρωταθλήματος παγκορασίδων η ομάδα του ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης αγωνίσθηκε εκτός έδρας με τον Αίολο Κατερίνης τον οποίον και νίκησε με 0-3 σετ (21-25, 16-25, 24-26) γιά το πρωτάθλημα του β΄ομίλου της ένωσης ΕΣΠΕΜ.

Ένα παιχνίδι το οποίο δεν είχε πολλές φάσεις, είχε ρυθμό μόνον όταν οι μικρές αθλήτριες του Αίολου απείλησαν την ομάδα μας. Σε γενικές γραμμές η ομάδα της Αξιούπολης έδειξε για άλλη μια φορά πως λειτουργεί με ομαδικό πνεύμα, έχει τακτική στο παιχνίδι της και από παιχνίδι σε παιχνίδι δείχνει πρόοδο.

Η σύνθεση (Σταύρος Χατζηγεωργιάδης): Παντηρμά Ξανθή, Τέφα Μελίνα, Θεολόγου Αθανασία, Τσακαλίδου Άννα, Μπούρα Ραφαηλία, Τερζίδου Εβίτα, Δαμακούδη Αλεξάνδρα, Βάτσου Χρύσα, Καραθόδωρου Πηνελόπη, Κοντοπούλου Κατερίνα, Ρουκούδη Λαμπρινή, Καραθόδωρου Ελευθερία.

Πρωτάθλημα Κορασίδων Κ18 Ένωσης ΕΣΠΕΜ (Γ΄Όμιλος)

ΑΣ Ποσειδών Βέροιας – ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης 0-3 σετ (16-25, 10-25, 14-25)

Η ομάδα του ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης κέρδισε εύκολα τον Ποσειδώνα Βέροιας και παραμένει πρώτη στον όμιλο της. Έπαιξε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και στα 3 σετ και δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα του Ποσειδώνα να διεκδικήσει έστω και ένα σετ. Λόγω της ευκολίας του αγώνα δοκιμάστηκαν νέες τακτικές από την ομάδα μας και δόθηκε χρόνος και στις αναπληρωματικές παίκτριες.

Ο επόμενος αγώνας την Κυριακή στις 4 το απόγευμα εντός έδρας με τον Μεγ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών.

 

Η σύνθεση: (Χατζηγεωργιάδης Σταύρος): Τέφα Μαρία, Παντηρμά Κατερίνα, Παπασταϊκούδη Εύα, Παπά Μαρία, Τσόνογλου Χρυσή, Τέφα Μελίνα, Θεολόγου Αθανασία, Μπακαρτζάκη Αθανασία, Τσάφα Μαρία, Βύσια Ελένη, Παντηρμά Ξανθή, Ζηλελίδου Θεοδώρα, Τσιτενίδου Υβόνη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα