Πολιτισμός

Μια μέρα στην Πινακοθήκη – Εγώ θα πάω. Εσύ;

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023, πιστοί στο εικαστικό, και όχι μόνο, ραντεβού μας η Πινακοθήκη “Κικής Παπαδοπούλου-Πάγκου και Θανάση Πάγκου” της Τέχνης, η μοναδική Πινακοθήκη του νομού, άνοιξε ξανά τις πόρτες της σε μικρούς και μεγάλους .

Άλλη μια μέρα στην Πινακοθήκη ολοκληρώθηκε, χαρίζοντας γνώση, χαλάρωση, παιχνίδι και δροσιά σε μικρούς και μεγάλους!

Σας ευχαριστούμε όλους για τη θερμή ανταπόκριση.

Πολλά ευχαριστώ στην Τασούλα Πραξιγά για την πανέμορφη έκθεση των παιδιών του τμήματος ζωγραφικής της Τέχνης, στον Χαρίτωνα Παπαδόπουλο για την άρτια οργάνωση των εικαστικών εργαστηρίων, στη Δάφνη Παπαδοπούλου για την τρυφερή αφήγηση, στον Θεόδωρο Γιαννακό για την ξενάγηση. Στο Βασίλη Ιωαννίδη για την ακάματη προσφορά του, στη Μάρθα Αραβίδου που λειτουργεί ως από μηχανής θεός!

Από καρδιάς ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας τη βιομηχανία ζαχαροπλαστικής “Φαίδων”, την αρτοποιϊα ζαχαροπλαστική “Γατίδης” και τη γαλακτοβιομηχανία “TORRE”, επιχειρήσεις που με αγάπη και προθυμία στηρίζουν την τέχνη και τον πολιτισμό!

Ραντεβού του χρόνου!

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ούτε λόγος… γιά «ισοπαλία»!

Για όσους πιστεύουν, ότι το ανωτέρω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι «τραβηγμένο» από κάποιο εκλογικό κέντρο, όπου πρόκειται να διενεργηθούν δημοτικές εκλογές, […]

Βασίλης Ρόκος: Η Κεντρική Μακεδονία αθωράκιστη στις προ των πυλών μεγάλες καταστροφές- Περιβάλλον και ανθρώπινες ζωές στο συρτάρι της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης»

«Προτεραιότητά μας η προστασία του περιβάλλοντος» διατυμπανίζει η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δυστυχώς όμως για το περιβάλλον και […]