Ελλάδα

Με χειροκροτήματα η υποδοχή Μητσοτάκη στο Βελλίδειο για το προσυνέδριο της ΝΔ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από νωρίς το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έφτασε πριν από λίγα λεπτά στο Συνεδριακό Κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης”.

Μάλιστα φίλοι και μέλη του κόμματος τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα.

Να σημειωθεί πως λίγα μέτρα μακριά πραγματοποιούν διαμαρτυρία υγειονομικοί.

Από τις 09:30 έχει ξεκινήσει το προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Στο συνεδριακό κέντρο έφτασαν νωρίτερα υπουργοί και βουλευτές της κυβέρνησης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας καθώς και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, για να παραστούν στο προσυνέδριο.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να πραγματοποιήσει ομιλία ο πρωθυπουργός.

Το προσυνέδριο πραγματοποιείται σε δύο μέρη:

Μέρος Α’: «Καθημερινότητα πολιτών, Μειώσεις Φόρων, Επενδύσεις και Νέες Δουλειές»

Μέρος Β’: «Τα μεγάλα έργα υποδομής που αλλάζουν την εικόνα της χώρας».

Όπως ανέφερε και η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, “στην πορεία προς το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Μαΐου στο Metropolitan Expo, θα διεξαχθούν δύο Προσυνέδρια σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, καθώς και δύο ακόμα προσυνεδριακές συζητήσεις εντός Αττικής, μετά την πρώτη η οποία ήδη πραγματοποιήθηκε στο Αιγάλεω”.

Περισσότερα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]

Δείτε ακόμα