Αθλητισμός

Νέες επιτυχίες αθλητών του «Κinesis Figth Club»

Στους αγώνες πολεμικών τεχνών «king of the ring» στην Θεσσαλονίκη συμμετέσχε την Κυριακή 16.3.14 το αντίστοιχο τμήμα του γυμναστηρίου «Κίνησις» με την επωνυμία «Κinesis Figth Club».
Οι αθλητές του «Κinesis» που έλαβαν μέρος στο άθλημα του κικ μπόξιν ήταν η Νίκη Ποζίδου που πραγματοποίησε καλή εμφάνιση αλλά έχασε στα σημεία , o Γιώργος Εμμανουηλίδης που επίσης έχασε στα σημεία, η Χρύσα Τζιβιντζελή που κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία της και ο Καραβασιλείαδης Χρηστός που έκανε τον ποιο θεαματικό αγώνα της διοργάνωσης νικώντας με νοκ αουτ στον πρώτο γύρο με ένα δυνατό λάκτισμα στο κεφάλι του αντιπάλου του .
Την αποστολή την συνόδευαν οι εκπαιδευτές Κώστας Χασίδης και ο Αντώνης Γιαννακίδης ο οποίος συμμετέσχε και ως αθλητής στο αγώνισμα του γκραπλιν πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και αποσπώντας ισοπαλία.
Η επίδοση των αθλητών του Kinesis Fight Club άφησαν τους εκπαιδευτές απόλυτα ικανοποιημένους και περιμένουν την πρόσκληση και άλλων τοπικών διοργανωτών ώστε να μπορέσουν να συμμετάσχουν στους αγώνες τους
Έτσι θα έχει η ομάδα την δυνατότητα να προετοιμαστεί σωστά για το παγκόσμιο πρωτάθλημα κικ μπόξιν μικτών μαχητικών αθλημάτων και αυτοάμυνας που θα διεξαχθεί τον Μάιο στην Σαντορίνη .
Το «Κίνησις» απονέμει δημόσια εύσημα στον μεγάλο χορηγό της ομάδας Κώστα Κατσιάνο γενικό αντιπρόσωπο της εταιρίας καλλυντικών «Bionike Hellas» για την συνεχή στήριξη .

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα