Προτάσεις

«Κερδίζει» τον επισκέπτη η νέα ιστοσελίδα του τεχνικού γραφείου «Κ4 Station» Κιλκίς

Το τεχνικό γραφείο μελετών «K4 Station» συνεχίζει να πρωτοπορεί, χωρίς να ξαφνιάζει!

Και δεν ξαφνιάζει, διότι οι εξαιρετικές πρωτοβουλίες του έχουν αναχθεί πλέον σε … κανόνα, αφήνοντας την δική τους «σφραγίδα» στο κοινωνικό γίγνεσθαι του νομού Κιλκίς!

Αυτήν την φορά το ευχάριστο ξάφνιασμα προήλθε από την νέα ιστοσελίδα του «K4 Station».

Και τούτο, διότι δεν είναι μία απλή και όμορφη ιστοσελίδα τεχνικού γραφείου, αλλά μία ηλεκτρονική «κιβωτός» πολιτισμού, ιστορίας και ανάδειξης θεμάτων όλων των τομέων της ζωής του τόπου, με την πρόσβαση σε όλα αυτά να διευκολύνει το αστείρευτο χιούμορ των δημιουργών της.

Ο Θανάσης Βαφειάδης και ο Παναγιώτης Κεμεντσετσίδης προσφέρουν στο «παγκόσμιο χωριό» του διαδικτύου μιάν εξαιρετική εικόνα του νομού Κιλκίς, της διαδρομής του, της ιστορίας του, των ανθρώπων του.

Η ιστοσελίδα του τεχνικού γραφείου είναι ήδη αναρτημένη στο διαδίκτυο, στην διεύθυνση www.k4station.gr.

Το περιεχόμενό της αρθρώνεται γύρω από τρεις βασικούς «άξονες»:

• Το τεχνικό γραφείο» k4 station» και η δραστηριότητές του στα 30+1 χρόνια λειτουργίας του

• Το Κιλκίς και η ευρύτερη περιοχή του τον 19ο και τον 20ο αιώνα.

• Ο τεχνικός πολιτισμός από την αρχαιότητα έωςι σήμερα.

Κάθε βασική ενότητα διαιρείται σε υποενότητες με φωτογραφική τεκμηρίωση, εικόνες, σχέδια και επιλεγμένα κείμενα, που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον ακόμη και του πιό απαιτητικού χρήστη.

Δεν λείπει και η εύθυμη αντιμετώπιση των ζητημάτων, τα οποία σχετίζονται με τους μηχανικούς και κυρίως με τους τοπογράφους, που είναι πανταχού παρόντες: Στον ελληνικό κινηματογράφο, στην αρχαία Ελλάδα, στην Παλαιά Διαθήκη, στην Επανάσταση του ‘21, στα παλιά αναγνωστικά του δημοτικού.

Στην ιστοσελίδα υπάρχει, επίσης, η μεγαλύτερη δημοσιευμένη συλλογή γελοιογραφιών, που αφορούν στους μηχανικούς και στα τεχνικά έργα, από τα τέλη του 19ου αιώνα έως τα τέλη του 20ου.

Τέλος, υπάρχουν τ … «σχόλια» επιφανών προσωπικοτήτων γιά το γραφείο, πρώην πρωθυπουργών, πολιτικών, ηθοποιών και… ό,τι μπορείτε να φαντασθείτε! Μέχρι και… ο Μακιαβέλλι καταθέτει την πολύτιμη εμπειρία του!…

Και βεβαίως μπορείτε να τους βρείτε και στο facebook: https://www.facebook.com/K4Station-112439457598481.

Καλή θέαση!».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η έκτη καλύτερη

Την έκτη καλύτερη επίδοση σε εθνικό επίπεδο, με ποσοστό 5,27%, κατέγραψε στο Κιλκίς το πρωτοεμφανιζόμενο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας […]