Πολιτική

Θεόδωρος Βαφειάδης: Κάτι άρρωστο υπάρχει στην Δ.Ε.Ε.Π. της Ν.Δ. νομού Κιλκίς

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να επισημάνουμε ότι σίγουρα κάτι άρρωστο υπάρχει στην Δ.Ε.Ε.Π. της Ν.Δ. νομού Κιλκίς.

Αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές είδαν το φως της δημοσιότητας δύο σχεδόν πανομοιότυπες ανακοινώσεις υπογεγραμμένες από τον πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Κιλκίς Μηνά Παπαδόπουλο, η πρώτη υποτίθεται σαν προσωπική εκτίμηση του ιδίου και η δεύτερη δήθεν μετά από εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος από τη Δ.Ε.Ε.Π., όπου μεταξύ των άλλων πολλών ατοπημάτων στοχοποιεί ανθρώπους υποβολιμαία, μεθοδευμένα, επιτηδευμένα και καθόλου τυχαία, πρώτα και κύρια για να αποσείσει από πάνω του τις ευθύνες για το κάκιστο εκλογικό αποτέλεσμα της Ν.Δ. στον νομό Κιλκίς στις Ευρωεκλογές και κατά δεύτερον να «θάψει» πολιτικά όποιον δεν του κάνει τα κέφια. Μεταξύ αυτών είναι και το πρόσωπό μου, χωρίς να αναφέρεται το όνομά μου, αλλά η ατυχία του ήταν ότι ήταν μοναδιαία η παρουσία μου ως Υποψήφιου Δημάρχου στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Αν δε συνυπολογισθούν και οι κραυγές και ψίθυροι κατά του προσώπου μου στην προεκλογική περίοδο θεωρώ προκλητική, συκοφαντική και κακοποιητική την στάση του προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Κιλκίς κατά του προσώπου μου χωρίς να επιθυμώ να επεκταθώ σε άλλα παρατράγουδα.

Αντίθετα για το δήμαρχο Κιλκίς που δεν προσέφερε απολύτως τίποτε στη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα δεν κάνει καμία αναφορά, έμμεση ομολογία της μη προσφοράς του. Και αντί να ζητήσει τα ρέστα από αυτόν που του έδωσε στήριξη στις Δημοτικές Εκλογές ζητάει από εμένα που δεν τους ζήτησα τίποτε και ούτε είχα καμία απαίτηση από αυτούς που μπλοκάρουν την Ν.Δ..

Απευθύνθηκα μετά την πρώτη ανακοίνωση στο βουλευτή Ν.Δ. Ν. Κιλκίς κ. Γεωργαντά για την απαράδεκτη τοποθέτηση του προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ., αλλά αδιαφόρησε πλήρως με αποτελέσμα, να βγει στον αέρα και η δεύτερη ανακοίνωση ώστε να πυροδοτήσει ακόμη περισσότερο το κλίμα διχασμού μέσα στην Ν.Δ. στον νομό Κιλκίς και να δώσει το τελειωτικό χτύπημα σε όσους η «παρέα» θεωρεί ανεπιθύμητους. Μετά τη δεύτερη ανακοίνωση διαμαρτυρήθηκα και πάλι στο βουλευτή που έδειξε την ίδια παγερή αδιαφορία.

Τους διαβεβαιώνω όλους αυτούς τους λεβέντες ότι δεν αποδέχομαι την συμπεριφορά τους και οι απαντήσεις θα δοθούν επί του πεδίου και πολύ σύντομα θα είμαι δυναμικά απέναντί τους.

Περισσότερα

Στην Κύπρο ο Γ.Γεωργαντάς ως εκπρόσωπος της Βουλής στις εκδηλώσεις της μαύρης επετείου εισβολής του Αττίλα

Στην Κύπρο, όπου εκπροσώπησε τη Βουλή ως επικεφαλής της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας βρέθηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα

Την ανάκληση της ΚΥΑ που υποχρεώνει τις επιχειρήσεις να επιστρέψουν στους παρόχους ενέργειας τις επιδοτήσεις ζητά το Επιμελητήριο Κιλκίς

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, τον […]