Πολιτισμός

Θεατρικά εργαστήρια από την πολιτιστική εταιρεία εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς

Η πολιτιστική εταιρεία εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς σε συνεργασία με την ομάδα δράσης για την Τέχνη «Mataroa Art Group», που αποτελείται από την Ελίνα Καλαϊτζόγλου, θεατρολόγο – σκηνοθέτιδα και τη Μαρία Κουτσοκώστα, θεατρολόγο – μουσικό, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τα παιδικά θεατρικά εργαστήρια, απευθυνόμενα σε παιδιά νηπιαγωγείου και του δημοτικού.

To καράβι Mataroa σαλπάρει και φέτος πανέτοιμο να ταξιδέψει γεμάτο θέατρο, μεταμορφώσεις, κατασκευές, παιχνίδια, μουσική, ζωγραφική, πίνακες, κίνηση, πολύχρωμα πανιά, σκηνικά αντικείμενα και Τέχνη.

Σας περιμένουμε με χαρά στην ομάδα μας να εξερευνήσουμε, να αυτοσχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε θεατρικές ιστορίες.

Θεατρικό Εργαστήρι Εφήβων

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η πολιτιστική εταιρεία εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς σε συνεργασία με την ομάδα δράσης για την Τέχνη «Mataroa Art Group», που αποτελείται από την Ελίνα Καλαϊτζόγλου, θεατρολόγο – σκηνοθέτιδα και τη Μαρία Κουτσοκώστα, θεατρολόγο – μουσικό, ανακοινώνει τη δημιουργία εφηβικού θεατρικού εργαστηρίου.

Μέσα από την τέχνη και την τεχνική του θεάτρου θα εξερευνήσουμε την έκφραση του σώματος, της φωνής, των συναισθημάτων, την αλληλεπίδραση με τον Εαυτό και με τον Άλλον, θα γνωρίσουμε έργα, κείμενα, μουσικές, θεατρικά στυλ και θα οδηγηθούμε σε καλλιτεχνικές δημιουργίες.

Σας περιμένουμε να ταξιδέψουμε σε ενδιαφέρουσες θεατρικές διαδρομές!

Κάθε Σάββατο στο χώρο της πολιτιστικής εταιρείας εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς
(Μητροπόλεως 11, 3ο όροφος).

Για πληροφορίες & εγγραφές στα τηλέφωνα επικοινωνίας:
6986824381 και 6947650904.

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]