Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν Λεπέν της Γαλλίας και τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Βίκτορ Ουρμπάν να σπεύδουν από τους πρώτους να τούς συγχαρούν.

Βεβαίως, για αυτές τις εξελίξεις και την άνοδο γενικά της ακροδεξιάς στην Ευρώπη, η οποία θα συνεχισθεί καις σε άλλες χώρες, όσοι παρακολουθούν τα σχετικά γραφόμενα στον «Μαχητή» δεν πέφτουν από τα σύννεφα!

Άλλωστε και στον νομό μας, όπως είχαμε υπογραμμίσει, αθροιστικά τα κόμματα δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας δεν είχαν πάει καθόλου άσχημα, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ είχαν λάβει το 20% της εκλογικής δύναμης.

Και να είστε βέβαιοι, ότι στις εν λόγω χώρες θα είχε προστεθεί και η μεγάλη για τα δεδομένα της Ενωμένης Ευρώπης Γαλλία αν το εκλογικό σώμα περιορίζονταν στος λευκούς ιθαγενείς Γάλλους.

Και, βεβαίως, όλα αυτά θα ενταθούν αν δεν δοθούν πειστικές απαντήσεις σε θέματα ασφάλειας και μεταναστευτικού και μείνουμε μόνον σε φραστικού τύπου διατυπώσεις και αναθέματα κατά της Ακροδεξιάς και του λαϊκισμού, όπως παραδέχθηκε και η επικεφαλής του κεντροδεξιού κόμματος της Ολλανδίας και μέχρι προ τινος κυβερνώντος επί σειρά ετών Ντιλάν Γεσιλγκιόζ.

Περισσότερα

Μόνο γιά πρόστιμα;

“Έλλειψη μέτρων για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας” καταγγέλει η ΤΟ του ΚΚΕ στο Κιλκίς γιά το εργατικό […]

Φωτοσχόλιο

Το δημοτικό πάρκο – «Κήπος» ξαναπαίρνει τα σκήπτρα της ομορφιάς στον δημόσιο χώρο της πόλης του Κιλκίς, με νέο αρδευτικό […]

Βελτιωτικές αλλαγές

Μετά τις βελτιωτικές αλλαγές στο δημοτικό πάρκο – «Κήπος» του Κιλκίς για την καλύτερη αισθητική και λειτουργική εικόνα του χώρου […]

Δείτε ακόμα