Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Θα συνεχίσει να μας ενώνει

Δεν είχε άμεση κοινωνική σχέση με το Κιλκίς.

Όμως, εμμέσως το έφερε κατ΄επανάληψιν στα χείλη του, μνημονώντας κατά καιρούς το όνομα του Κιλκισιακού των «χρυσών» εποχών, όταν, δηλαδή, η ομάδα του Κιλκίς «κατείχε» θέση και στην «Αθλητική Κυριακή» με τα πανελλήνιας εμβέλειας επιτεύγματά της.

Δεν έτυχε ποτέ να διδάξει δια ζώσης στο νομό Κιλκίς κάποιους κατά καιρούς νέους της αθλητικής, και όχι μόνο, δημοσιογραφίας σ΄αυτόν.

Όμως, είχε καταλυτική επίδραση στην αντίληψη, σκέψη και κρίση καταγομένων εκ του νομού Κιλκίς αθλητικογράφων και δημοσιογράφων, όπως και στον εκ μέρους των τρόπο γενικότερης προσέγγισης των διαφόρων θεμάτων, αθλητικών κά.

Γι΄αυτό και εδώ στον νομό Κιλκίς η φωνή του Γιάννη Διακογιάννη θα συνεχίσει να μας ενώνει και να μας δονεί στην αιωνιότητα.

Αθάνατος!

Περισσότερα

Αντάξιος… του ονοματεπωνύμου!

Από τις πιό συγκινητικές στιγμές στην εκδήλωση ονοματοθεσίας της κεντρικής οδού στον οικισμό της Πηγής (Ισβόρου) σε οδό Ανθυποσμηναγού Στέφανου […]

«Τετάρτες στην Θεσσαλονίκη»

Ευρύτατη απήχηση, θερμή ανταπόκριση και αθρόα προσέλευση χαρακτήρισαν τους φίλους του υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Στέφανου Παραστατίδη σε Εύοσμο […]

Δείτε ακόμα