Αθλητισμός

Η απειρία στέρησε την νίκη των κορίτσιων του Άτλαντα Κιλκίς

Την ήττα γνώρισαν οι γυναίκες του ΑΠΟ ΑΤΛΑ στο ΔΑΚ Κιλκίς, το Σάββατο 2.12.23, για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής της ΕΣΠΕΜ, από τον Σ.Φ.Κ. Πιερικό Κατερίνης.

Τα κορίτσια, αν και διατήρησαν τα καλά τους στοιχεία, τόσο στο σέρβις, όσο και στην άμυνα, τα βρήκαν δύσκολα απέναντι στον Πιερικό, που πίεσε στις αδυναμίες και τα αβίαστα λάθη του ΑΤΛΑ.

Ο ΑΤΛΑΣ κατάφερε να πάρει ένα σετ, αλλά από την στιγμή που κάθε παιχνίδι, θεωρείται πλέον «εκτός έδρας» για την γυναικεία ομάδα, λόγω της αποδημίας της στο Καμπάνη δεν διεκδίκησε κάτι περισσότερο. Το τελικό σκορ (1-3, 13-25,17-25, 25-23,14-25).

Η σύνθεση του ΑΤΛΑ (προπονητής Γιώργος Δερέκης): Μπακύρτση Ναταλία, Βασιλού Βασιλική, Καραΐτου Μαρία, Γεωργιάδου Εριγέτη, Κεμανίδου Γεωργία, Παπαδοπούλου Ευγενία, Αργυροπούλου Φανή, Μεσιάρη Γενοβέφα, Αμοιρίδου Ελεάννα (λ), Σταμάτη Κατερίνα (λ), Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα, Καμπούρη Άννα.

Το επόμενο Σάββατο 9.12.23 η ομάδα των γυναικών έχει ρεπό ενώ ξεκινάει το πρωτάθλημα των κοριτσιών Κ16 (παγκορασίδων) με τον Αίολο Κατερίνης στις 12 στο νέο κλειστό γυμναστήριο. Την Κυριακή τα αγόρια του συλλόγου αγωνίζονται στην Κατερίνη με τον Πιερικό στις 6 το απόγευμα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: ΑΤΛΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, BALKAN ELECTRIC, ΜΑΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (ελαστικά), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (αλουμίνια), BAKE MY DAY, CONSTRAL, DIMCOCARS, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (ΗΛ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ), ΦΡΑΟΥΛΕΣ (ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ), ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ), ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ, STEP, PHOTO FINISH, ΜΑΓΛΟΥΣΙΔΗ (ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ), ΑΦΟΙ ΑΤΣΑΛΑ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ (ΨΑΡΑΓΟΡΑ), ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ, CUADRO, OSER, ΗΛΕΚΤΡΟΝ, ΓΚΙΚΑΣ Ι. (ΕΠΙΠΛΑ), ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ (ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ), KOUROUZIDIS WORKSHOP, ΚΟΝΒΑ και FXNAILS που με την βοήθεια τους συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε!

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας