Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

«Ζωντανός» διάκοσμος … «νεκρής» πόλης;

Σε ριζική ανανέωση του εορταστικού διακόσμου της πόλης προχώρησε ο δήμος Κιλκίς εν όψει Χριστουγέννων και λοιπών εορτών Αγίου Δωδεκαημέρου.

Η διαφορά είναι ήδη «χτυπητή» στα μάτια των κατοίκων, καθώς ο νέος εορταστικός διάκοσμος χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερη ποικιλία και εμφανώς καλύτερη ποιότητα, που τον καθιστούν ελκυστικότερο.

Εν προκειμένω ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Θέμης Κοσμίδης και οι συν αυτώ έκαναν καλή δουλειά, και την συνεχίζουν καλύπτοντας ολοένα και περισσότερα σημεία και δημόσιους χώρους με τον καινούργιο διάκοσμο, πασχίζοντας να «δώσουν» εορταστικό «χρώμα» στην πόλη.

Ατυχώς γι’ αυτούς, το θέμα δεν είναι ο ίδιος ο εορταστικός διάκοσμος, αλλά το αν θα μπορέσουν να τον απολαύσουν οι κάτοικοι του Κιλκίς, σε περίπτωση που η σημερινή… «διαολοκορωνοϊοκατάσταση» συνεχισθεί και τα Χριστούγεννα και όλο το διάστημα του Αγίου Δωδεκαημέρου, οπότε θα είναι απλώς ο εορταστικός «ζωντανός» διάκοσμος μιάς… «νεκρής» πόλης!

Ό,τι, δηλαδή, θα μετατρέψει τα εύλογα εύσημα και συγχαρητήρια στον Θέμη για τον κόπο, τον ζήλο και το μεράκι του σε… λόγια παρηγοριάς που δεν θα μπορούν… να τον παρηγορήσουν!

(Και πώς να παρηγορηθεί κανείς με τέτοια… «γκαντεμιά»;).

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]

Δείτε ακόμα