Κοινωνία

Ο Π.Σαλτσίδης μεταξύ των κορυφαίων εφευρετών 2014 της Εricsson Σουηδίας

Στους Κιλκισιώτες της διασποράς, που διακρίνονται ιδιαιτέρως στον τομέα τους, συγκαταλέγεται και ο Παναγιώτης Σαλτσίδης, εκ των σημαινόντων στελεχών της πασίγνωστης σουηδικής εταιρίας Εricsson.
Ο κ. Σαλτσίδης ανακηρύχθηκε εκ των κορυφαίων «εφευρετών της χρονιάς» γιά το 2014 γιά ευρεσιτεχνίες του στην καινοτομία, αποσπώντας και το σχετικό τιμητικό βραβείο.

Σε σχετικό δημοσίευσμα ιστοσελίδας αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:
Τρεις εργαζόμενοι έχουν αναγνωρισθεί γιά την εξαιρετική συμβολή τους με την ονομασία του εφευρέτη της χρονιάς 2014.
Οι φετινοί νικητές του βραβείου το οποίο αναγνωρίζει τις εισφορές εργαζομένων στις επιχειρήσεις Εricsson, είναι οι Ντάνιελ Λάρσον, Γκούναρ Μιλντ και Παναγιώτης Σαλτσίδης.
ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ1
Η Εricsson είναι ο υπ’ αριθμόν ένα κάτοχος του διπλώματος ευρεσιτεχνίας στον τομέα των κινητών τηλεπικοινωνιών, καθώς και οι καινοτομίες των εργαζομένων της να παραμείνει στην πρώτη γραμμή της ηγεσίας της τεχνολογίας στον κλάτο των ΤΠΕ.

Ο «Εφευρέτης της χρονιάς» αναγνωρίζει το ταλέντο και σκληρή δουλειά εκείνων των οποίων οι καινοτομίες συνεχώς ενισχύουν και βελτιώνουν το χαρτοφυλάκιο της εταιρίας. Τελικά επιτρέπει να προσφέρουν καλύτερα προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Ανάμεσά τους, οι τρεις νικητές για το 2014 κατέχει πάνω από 250αιτήσεις γιά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, και ο αριθμός αυτός αυξάνεται συνεχώς.

Ο Παναγιώτης Σαλτσίδης, ένας ανώτερος ειδικός στην Packet Virtualization, κερδίζει το βραβείο γιά τις εφευρέσεις του, σχετικά με Packet δίκτυα και υπηρεσίες Ethernet. Ενώ ο Παναγιώτης έχει βαρύ φόρτο εργασίας, που δίνει προτεραιότητα πάντα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένης της σύνταξης διαγραμμάτων αξίωσης και κατάθεσης αιτήσεων, έργο το οποίο υποστηρίζει την ανάπτυξη του προϊόντος.
ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Περισσότερες από 47 αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας του σχετίζονται με Link Aggregation, κόμβος ανεκτικότητας και virtualization, τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται σε πολλά προϊόντα της Εricsson και που είναι πιθανό να είναι σημαντικά εργαλεία γιά τις αναδυόμενες αγορές του cloud και SDN.

«Η προσπάθεια που έχει αφιερωθεί στα επιτεύγματά μου σίγουρα δεν είναι μικρό, και είναι πραγματικά μεγάλη γιά να λάβει ένα τόσο σημαντικό βραβείο ως εταιρική αναγνώριση», λέει.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]