Γενικά

Εργασίες βελτίωσης και αναβάθμισης των οδικών υποδομών σε διάφορα σημεία του δικτύου από την Π.Ε. Κιλκίς

Ευρύ πλέγμα δράσεων και παρεμβάσεων που αναβαθμίζουν και βελτιώνουν το οδικό δίκτυο ευθύνης της, εκτελεί η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς. «Στόχος και προτεραιότητα μας είναι ένα ασφαλές, λειτουργικό και σύγχρονο οδικό δίκτυο για τους συμπολίτες μας» δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, προσθέτοντας πως «υλοποιούμε έργα ουσίας που διευκολύνουν την προσβασιμότητα και εκσυγχρονίζουν οδικές αρτηρίες, προκειμένου να καταστούν ακόμα πιο ασφαλείς και λειτουργικές».

Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και διαγράμμισης του οδοστρώματος στον άξονα που οδηγεί προς τον ιερό ναό Αγίου Αντωνίου Γρίβας. Πρόκειται για το 2ο υποέργο του έργου “Ασφαλτοστρώσεις οδικού δικτύου περιοχών δήμου Παιονίας”, το οποίο περιελάμβανε και την ασφαλτόστρωση της οδού πρόσβασης προς το νεκροταφείο της Νέας Καβάλας, καθώς κι ενός ακόμη κλάδου που συμβάλλει σ’ αυτήν, υποέργο το οποίο έχει, ήδη, ολοκληρωθεί και παραδοθεί προς χρήση.

Επιπλέον, την ίδια περίοδο, συνεργεία της υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κιλκίς διενεργούν εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων, κοπής και απομάκρυνσης ανεπιθύμητης βλάστησης (κλαδιών, θάμνων κτλ.), βαφής κιγκλιδωμάτων σε γέφυρες, καθώς και αντικατάστασης φθαρμένων πινακίδων σε διάφορα σημεία του νομού.

Περισσότερα

Γ.Περπερίδης: «Το ΕΣΥ χρειάζεται και στον νομό μία «γενναία» μεταρρύθμιση – αναβάθμιση»

Σε  μία παρέμβαση ρηξικέλευθη, τεκμηριωμένη, ρεαλιστική και  ταυτοχρόνως με σαφείς αποστάσεις από ωρισμένες παγιωμένες κομματικές πεποιθήσεις και απόψεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ […]

Δείτε ακόμα