Αθλητισμός

Επιτυχίες «Βάτσος Ράλλυ Τημ» στο 55ο ράλλυ ΔΕΘ

Αισθητή υπήρξε η συμμετοχή της «Βάτσος Ράλλυ Τημ» στο ιστορικό ράλλυ Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), το οποίο διεξήχθη το σαββατοκύριακο 16 και 17.9.23, γιά 55η χρονιά.

Και τα δύο πληρώματα του κιλκισιώτικου φορέα αγωνιστικού αυτοκινήτου σημείωσαν επιτυχίες και διακρίσεις, επιβεβαιώνοντας την παρουσία αυτού ανάμεσα στους καλύτερους στην Β. Ελλάδα και στους πλέον καταξιωμένους ανά το πανελλήνιο.

Ειδικότερα, τα πληρώματα της «Βάτσος Ράλλυ Τημ», δύο από τα 31 που τερμάτισαν, επί συνόλου τελικώς 39 εκκινησάντων (είχαν δηλώσει συμμετοχή 49), σημείωσαν τα εξής αποτελέσματα:

Νίκος Βάτσος, με συνοδηγό την Μαρία Κυρλαγκίτση (αυτοκίνητο Ρενώ Κλιό) στην κατηγορία C3 (μέχρι 2000 κ.ε.): Δέκατος τρίτος (13ος) στην γενική κατάταξη, έκτος στην κατηγορία F2 (αυτοκίνητα με κίνηση στους δύο τροχούς), πέμπτος στην κατηγορία του (C3).

Αλέκος Αβραμίδης, με συνοδηγό την Ράνια Κυρλαγκίτση (αυτοκίνητο Σιτροέν Σαξώ) στην κατηγορία C6N2 (μέχρι 1600 κ.ε.): Δέκατος όγδοος (18ος) στην γενική κατάταξη, δέκατος στην κατηγορία F2 (αυτοκινήτων με κίνηση στους δύο τροχούς), πρώτος στην κατηγορία του (C6N2).

Υπενθυμίζεται, ότι το ράλλυ ΔΕΘ συμπεριλαμβάνεται τόσο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, στο οποίο «μετρούν» τα αποτελέσματα των δύο πληρωμάτων της «Βάτσος Ράλλυ Τημ», όσο και στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος.

Η τελική κατάταξη σ’ αυτό, στο οποίο δήλωσε συμμετοχή το πρώτο πλήρωμα, αναμενόταν να γνωστοποιηθεί αργά το βράδυ της Δευτέρας 18 ή την Τρίτη 19.11.23, με Ν. Βάτσο και Μ. Κυρλαγκίτση να έχουν βάσιμες πιθανότητες επιτυχίας, καθώς έχουν κερδίσει την ειδική διαδρομή Αλμυρού Θεσσαλίας.

Επόμενος «σταθμός» της «Βάτσος Ράλλυ Τημ» το ράλλυ σπριντ «Φίλιππος», στην Βέροια, το σαββατοκύριακο 4 και 5.11.23, το οποίο «μετρά» στο πρωτάθλημα Β. Ελλάδος, με την συμμετοχή του κιλκισιώτικου φορέα να εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας στήριξης των θεσμικών διοργανώσεων αγωνιστικού αυτοκινήτου στην Β. Ελλάδα, που τα τελευταία χρόνια ταλανίζονται από την οικονομική, υγειονομική και ενεργειακή κρίση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα