Αθλητισμός

Επιτυχής συμμετοχή επιλέκτων στελεχών του «Κίνησις-Γουγούλας» σε εξετάσεις εγχρώμων ζωνών

Στις καθιερωμένες εξετάσεις έγχρωμων ζωνών, που διενεργήθηκαν την Παρασκευή 1.7.22, σε αίθουσα της Χαλάστρας Θεσσαλονίκης, συμμετέσχε η ομάδα εκπαιδευτών του «Kinesis- Gougoulas Team» στην Χαλάστρα.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

« … Εξετάσθηκαν εξετάστηκαν ο επικεφαλής της εκπαιδευτικής ομάδας Αντώνης Γιαννακίδης, που απέκτησε τον βαθμό της μώβ ζώνης στο τρίτο επίπεδο και ο βοηθός του Βασίλης Αναστασιάδης, που απέκτησε τον βαθμό της μπλε ζώνης.

Εξεταστής ήταν ο Νίκος Γουγούλας κάτοχος μαύρης ζώνης δύο νταν της Διεθνούς Ομοσπονδίας Βραζιλιάνικου Ζίου-ζίτσου (International Brazilian Jiu Jitsu Federation) και εκπρόσωπος της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Ζίου-ζίτσου στην Βόρειο Ελλάδα.

Έλαβαν μέρος ομάδες από όλη την χώρα, ενώ των εξετάσεων προηγήθηκε τεχνικό σεμινάριο.
Επόμενος σταθμός γιά το «Kinesis» είναι η συμμετοχή του στο «Octagon Submission 3», στην Περαία Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 9.7.22 όπου θα αγωνισθούν δύο αθλητές, ο Αντώνης Γιαννακίδης και ο Μαρίνος Κορολώφ».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η διαφορά… στο πατρώνυμο

Aνάμεσα σε αυτά, που προκάλεσαν εντύπωση στην πρόσφατη ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου από πλευράς […]

“Μιλούσε”… το ήθος του!

“Στην μουσική, αρχής γενομένης από την βυζαντινή, με “μύησε” από μικρό παιδί ο εξαίρετος ψάλτης, που είχαμε στο χωριό, Θοδωρής […]