Πολιτική

Επίσκεψη στο νοσοκομείο Κιλκίς του συνδυασμού “Πράξεις για την Μακεδονία”

Επίσκεψη στο νοσοκομείο Κιλκίς και συγκεκριμένα στο εμβολιαστικό κέντρο, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία», στην οποία συμμετείχαν ο επικεφαλής της Χρήστος Παπαστεργίου, και οι Χρόνης Μακρίδης και Τάκης Τερζίδης.

Στην επίσκεψη μετείχε και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης, ενώ παρών ήταν ο πρόεδρος του νοσοκομείου Γιάννης Ανδρίτσος και ο γραμματέας του σωματείου εργαζομένων Βασίλης Τριανταφυλλίδης.

Μετά την επίσκεψη και την ενημέρωση στο γραφείο του διοικητή, ο Χρήστος Παπαστεργίου δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ανδρίτσο για την φιλοξενία και την αναλυτική ενημέρωση. Το νοσοκομείο Κιλκίς, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, βρίσκεται σε τροχιά αναβάθμισης. Η συνεχής ενίσχυση σε προσωπικό και υποδομές πρέπει να γίνει σταθερός κανόνας.

Θέλω να συγχαρώ, στο πρόσωπο του κ. Τριανταφυλλίδη, τους εργαζόμενους του νοσοκομείου που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και στις συνθήκες της πανδημίας. Ξεχωριστά, τα στελέχη του εμβολιαστικού κέντρου για την υποδειγματική λειτουργία. Καλούμε όλους τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προστασίας και όσους δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη να σπεύσουν. Είναι πράξη ευθύνης έναντι του εαυτού τους, των δικών τους ανθρώπων και της κοινωνίας».

Κλείνοντας την επίσκεψη τα στελέχη της Παράταξης δεσμεύτηκαν ό,τι θα προωθήσουν, την περαιτέρω επίλυση ζητημάτων του νοσοκομείου και θα το επισκεφθούν εκ νέου.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία της παράταξης, μαζί με τοπικά στελέχη, συζήτησε για τα θέματα του νομού Κιλκίς.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον αγροδιατροφικό τομέα και στα υγειονομικά ζητήματα λόγω και της παρουσίας των Δ.Βαφειάδη, Θ.Γουλτίδη, Γ.Καισίδη και Βλ.Παναγιωτίδη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα