Κοινωνία

Εξαιρετική απήχηση είχε το διαδικτυακό σεμινάριο του «Νηρέα» γιά την εφηβεία

Το κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας περιφερειακής ενότητας Κιλκίς “Νηρέας”, σχεδίασε και υλοποιεί, δύο διαδικτυακά σεμινάρια γιά γονείς παιδιών εφηβικής ηλικίας, με θέμα “Εφηβεία – Τα πολλαπλά της πρόσωπα”.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής: «…Τα σεμινάρια αποτελούνται από δέκα εβδομαδιαίες συναντήσεις, συνολικής διάρκειας 15 ωρών. Το πρώτο ολοκληρώθηκε την Τρίτη 22.6.21, ενώ το δεύτερο θα πραγματοποιηθεί στις 15.7.21.

Όσον αφορά σ’ αυτό, που ήδη ολοκληρώθηκε, οι συμμετασχούσες μας ανέφεραν: “Νιώθω νοσταλγία με την λήξη του σεμιναρίου”, “Ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία”, “Τα αποτελέσματα ξεπέρασαν τις προσδοκίες μου”, “Έμαθα πολλά πράγματα”, “Ήμουν μαζί με ανθρώπους, που με καταλάβαιναν”, “Ένιωσα ότι δεν είμαι μόνη μου”.

Από τα ερωτηματολόγια αξιολόγησης φάνηκε, ότι στην πλειοψηφία τους οι συμμετασχούσες βρήκαν το σεμινάριο πολύ ικανοποιητικό, οι προσδοκίες τους ικανοποιήθηκαν, εμπλουτίστηκαν οι γνώσεις τους, ήταν χρήσιμο για την ενίσχυση του γονεϊκού τους ρόλου, βοήθησε στην βελτίωση της θετικής αλληλεπίδρασης τους με τα άλλα μέλη της οικογένειας τους και τους άρεσε η αλληλεπίδραση, οι συζητήσεις, η επικοινωνία, το καλό κλίμα και η θεματολογία του σεμιναρίου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]