Κοινωνία

Εκδρομή στα Λουτρά Πόζαρ του συλλόγου συνταξιούχων

Μετά από δυόμισι χρόνια κλεισούρας λόγω κορονοϊού, ο Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, πραγματοποίησε εκδρομή με δύο λεωφορεία στα λουτρά Πόζαρ.

Με ενδιάμεση στάση το Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων στο χωριό Γέφυρα Θεσσαλονίκης όπου πραγματοποιήθηκε ωριαία ξενάγηση, φθάσαμε στα λουτρά Πόζαρ. Μετά από την αρχική εξερεύνηση στο πανέμορφο τοπίο με άφθονα νερά, ήπιαμε τον καφέ μας-αναψυκτικό κ.λ.π στις καφετέριες των λουτρών.

Πολλοί συνάδελφοι εκδρομείς έκαναν το μπάνιο τους στις υπαίθριες πισίνες ή στις κλειστές μπανιέρες. Ψωνίσαμε λαϊκά παραδοσιακά είδη και προϊόντα και έπειτα απολαύσαμε το μεσημεριανό μας φαγητό στην ταβέρνα «Τσολιάς» με ζωντανή μουσική.

Μετά το φαγητό και τις χορευτικές φιγούρες που έδειξαν οι μερακλήδες συναδέλφισσες και συνάδελφοι, αναχωρήσαμε για την Αριδαία, όπου σύμφωνα με το πρόγραμμα είχε βόλτα και καφεδάκι.

Παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής ευχαριστημένοι από αυτήν μας την εξόρμηση που ήταν προθέρμανση μετά από τόσο καιρό, έγινε πολύ συζήτηση μέσα στα πούλμαν για την επόμενη με περισσότερες μέρες εκδρομή μας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα