Κοινωνία

Εκδήλωση συμμετοχής του δήμου Παιονίας στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού

Με αφορμή την καθιέρωση του Οκτωβρίου ως μήνα ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού ο δήμος Παιονίας, σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, τους συλλόγους γονέων-κηδεμόνων νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου, γυμνασίου και λυκείου Ευρωπού, διοργανώνει εκδήλωση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης γι τον καρκίνο του μαστού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16.19.22 και ώρα 18:00 μ.μ στην είσοδο του δημοτικού καταστήματος Ευρωπού (πρώην δημαρχείου), με ώρα έναρξης 6 το απόγευμα.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι η Σοφία Ελ.Τριανταφυλλίδου, ειδική χειρούργος μαστού, επιμελήτρια χειρουργικής ογκολογικής κλινικής μαστού Θεαγενείου αντικαρκινικού νοσοκομείου, και η Αθηνά Γαλάνη, μαιευτήρας γυναικολόγος, επιμελήτρια β γενικού νοσοκομείου κέντρου υγείας Γουμένισσας.

Θα ακολουθήσει φωταγώγηση του δημοτικού καταστήματος με μουσική από τους dj Δήμο Κικίρη και Αντώνη Τοκαλάκη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]

Περί… άλλου!

Την αναγκαιότητα να συγκροτηθούν τα ταχύτερο δυνατόν, με ευθύνη των νομαρχιακών επιτροπών, νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα με την συμμετοχή σε […]