Εκπαίδευση

Εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο Κιλκίς

Ανοιχτή πρόσκληση στους πολίτες που επιθυμούν να ολοκληρώσουν τη βασική υποχρεωτική τους εκπαίδευση απευθύνει το Εσπερινό Γυμνάσιο Κιλκίς ενόψει του νέου διδακτικού έτους 2023 – 24.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι ενήλικοι καθώς και οι εργαζόμενοι ανήλικοι άνω των δεκαπέντε ετών. Πολίτες που δεν έχουν απολυτήριο δημοτικού σχολείου, γνωρίζουν όμως ανάγνωση και γραφή, έχουν, επίσης, τη δυνατότητα της εγγραφής στο Εσπερινό Γυμνάσιο αφού προηγηθεί επιτυχής εξέταση μίας ημέρας σε δημοτικό σχολείο.

Η φοίτηση στο Εσπερινό Γυμνάσιο γίνεται τις απογευματινές ώρες, από τις 18:00 έως τις 21:30 ενώ με το απολυτήριο του Εσπερινού οι απόφοιτοι μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο Εσπερινό Γενικό Λύκειο και στο Εσπερινό ΕΠΑΛ.

Μαθητές που διαμένουν εκτός της πόλης του Κιλκίς δικαιούνται δωρεάν μεταφορά στο σχολείο με ταξί.

Οι εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο ξεκινούν αυτό το μήνα και θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο. Το καταληκτικό περιθώριο σε ότι αφορά τις εγγραφές είναι στις 10 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Εσπερινό Γυμνάσιο τηλ. επικοινωνίας 23410 75314 και 6974594731 κατά τις απογευματινές ώρες (18:00 – 21:30).

Περισσότερα

ΑΣΕ: Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στην «αξιολόγηση» – κατηγοριοποίηση των σχολείων και τον αυταρχισμό κυβέρνησης – υπουργείου παιδείας

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν την Τρίτη 16.4.24, οι σύλλογοι εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς και Παιονίας, στη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς, απαιτώντας […]

Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]