Κοινωνία

Καλό Πάσχα με πράξεις κι ευχές

Με υψηλό το αίσθημα της συλλογικής ευθύνης συνδράμουμε στην προσπάθεια ενίσχυσης του Νοσοκομείου Κιλκίς με υγειονομικό υλικό.

Με μία άκρως συμβολική πράξη εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους γιατρούς, τους νοσηλευτές μας και τους εργαζόμενους για την υγεία στον τόπο μας και όχι μόνο.

Την εθελοντική συνδρομή μας παραδώσαμε θεσμικά στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, οι δημοτικοί σύμβουλοι της “Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς” Δημήτρης Τσαντάκης, Χριστόφορος Πιπερίδης, Καλλισθένη Πάκα, Άγγελος Τσιφτσής, Πρόδρομος Πεντζερετζής, Νικόλαος Αμοιρίδης, Νότης Μοσχοτόγλου, Άννα Νικολαϊδου, και Μαρία Μασμανίδου ως γιατρός, με αντίστοιχη ενέργειά της όπως ήδη γνωστοποίησε.

Σταθήκαμε και συνεχίζουμε να στεκόμαστε αθόρυβα αλληλέγγυοι ενισχύοντας αδύναμους συνανθρώπους μας, και κοινωνικούς φορείς.

Εύχομαι ο Χριστός με τα Άγια Πάθη του και την Ανάστασή του να μας δώσει περισσότερη δύναμη, περισσότερη υγεία και περισσότερη αγάπη τούτες τις φρικτές ώρες. Έτσι θα νικήσει ο άνθρωπος και θα γίνει καλύτερος.

Καλό Πάσχα!

Δημήτριος Β.Τσαντάκης
Για την “ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ”
Ο επικεφαλής δημοτικός σύμβουλος

Περισσότερα

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν τους αδελφούς Πατράλη

Περίσσευμα ψυχής και αγάπης από τους αδελφούς Πατράλη στο Κάτω Θεοδωράκι. Για δεύτερη χρονιά φιλοξένησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στο […]

Δείτε ακόμα