Αθλητισμός

Δραστηριότητες των τμημάτων βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς

Από τον Άτλα Κιλκίς εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:

“Συνάντηση με πολλά παραλειπόμενα διεξήχθη την Κυριακή 7 Απριλίου στο ΔΑΚ Κιλκίς μεταξύ του ΑΠΟ ΑΤΛΑ και του ΑΙΑ Κιλκίς, στο πλαίσιο της διοργάνωσης πρωταθλήματος για κορίτσια (Κ18) από την ΕΣΠΕΜ.

Τα κορίτσια του Άτλαντα που έβαλαν ψυχή και μυαλό στο γήπεδο, αγωνίστηκαν με πειθαρχία προσήλωση στο στόχο κατάφεραν να υπερπηδήσουν το εμπόδιο του Αίαντα, μετά από 5 σετ στα οποία η αγωνία χτύπησε «ταβάνι».

Το τελικό 3-2 (25-22, 13-25, 22-25,25-18, 15-13) που από μόνο του αποτελεί τον καλύτερο κριτή για το πόσο ρόλο έπαιξε η ψυχολογία στον αγώνα.

Όπως και να’ χει καλό είναι να μην δυναμιτίζεται η ένταση με δηλώσεις ένθεν κακείθεν στα μέσα, προς χάριν πάντα των παιδιών, για τα οποία ο στόχος παραμένει πάντα η προαγωγή του φίλαθλου πνεύματος και όχι του οπαδισμού, με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα.

Στα πλαίσια αυτά, αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια και των δύο ομάδων, για την προσπάθεια και τον όμορφο αγώνα που δώσανε, εντός γηπέδου.

Η σύνθεση των Κορασίδων (Κ18): (Γιώργος Δερέκης), Μπακύρτση Ναταλία, Σταμάτη Αικατερίνη(λ), Καραΐτου Μαρία, Σταμάτη Άννα, Γεωργιάδου Εριγέτη, Κουλίδου Αμαλία, Γκουρτσιάδου Αλίκη, Ιωακειμίδου Ευθυμία, Δεβετζή Άννα, Μαυρογενίδου Σοφία, Χαριτωνίδου Χριστίνα, Νίρλα Ειρήνη.

Τα κορίτσια (Κ16) από την άλλη γεύτηκαν κι αυτά την χαρά της νίκης, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο ΔΑΚ Κιλκίς απέναντι στον Ε.Γ.Σ. Ζαφειράκη Νάουσας, με σκορ 3-1 (25-19, 11-25, 25-20, 26-24).

Οι μικρές του Άτλαντα επέδειξαν δυναμισμό και πείσμα για την νίκη και ανταμείφθηκαν με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, αφού κάθε νίκη στο πρωτάθλημα σε αυτές τις ηλικίες, είναι και μια «ένεση» ψυχολογίας, που τις βοηθάει να προχωράνε, με αισιοδοξία και χαρά.

Η σύνθεση των Παγκορασίδων (Κ16): (Γιώργος Δερέκης), Σταμάτη Αικατερίνη(λ), Νίρλα ειρήνη, Σταμάτη Άννα, Κουλίδου Αμαλία, Γκουρτσιάδου Αλίκη, Ιωακειμίδου Ευθυμία, Ζώτου Κυριακή, Μαυρογενίδου Σοφία, Χαριτωνίδου Χριστίνα, Ηλιοπούλου Ελένη, Ιωακειμίδου Βασιλική, Γουσίδου Μαρκέλλα Ιωάννα.

Την επόμενη αγωνιστική οι Κορασίδες (Κ18) θα συναντηθούν με τον ΑΣ Αλέξανδρο Αξιούπολης, στο ΔΑΚ Αξιούπολης, την Κυριακή 3 Μαρτίου, στις 4 μ.μ., ενώ τα κορίτσια (Κ16) θα αντιμετωπίσουν τον ΑΠΣ Αίολο Κατερίνης, το Σάββατο 2 Μαρτίου, στις 4 μ.μ., στο ΔΑΚ Κατερίνης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εξέχουσα και επιτυχημένη

Νέα διάκριση γιά την Νατάσα Σωτηριάδου, καθώς η Εθνική Ασφαλιστική την βράβευσε ως εξέχουσα στον κλάδο ζωής της εταιρείας γιά […]