Κοινωνία

Δεσμεύομαι και Σταματώ – Διαδικτυακή εκδήλωση για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος

Με κεντρικό σύνθημα της φετινής ενημερωτικής εκστρατείας κατά του καπνίσματος “Δεσμεύομαι και Σταματώ’’ ο δήμος Κιλκίς και ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ευαισθητοποιήσουν το κοινό και κυρίως τους νέους ανθρώπους να αντισταθούν στην απατηλή γοητεία της νικοτίνης και να μείνουν μακριά από μια συνήθεια που είναι εθιστική και βλάπτει σοβαρά την υγεία.

Τη Δευτέρα 31 Μαϊου, διεθνή ημέρα κατά του καπνίσματος, στις 12 έχει προγραμματιστεί διαδικτυακή εκδήλωση με τη συμμετοχή μαθητών από σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς.

Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο Δημήτρης Βλαχόπουλος, πνευμονολόγος, ο οποίος θα εστιάσει στις βλαβερές συνέπειες του καπνού αλλά και στα οφέλη από τη διακοπή του καπνίσματος.

Ο σύνδεσμος παρακολούθησης της εκδήλωσης είναι:

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/6512200233?pwd=NTdpVFZEZTNVd2VSSEdxR0VjczdTdz09

Meeting ID: 651 220 0233
Passcode: 123456789

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η διαφορά… στο πατρώνυμο

Aνάμεσα σε αυτά, που προκάλεσαν εντύπωση στην πρόσφατη ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου από πλευράς […]

“Μιλούσε”… το ήθος του!

“Στην μουσική, αρχής γενομένης από την βυζαντινή, με “μύησε” από μικρό παιδί ο εξαίρετος ψάλτης, που είχαμε στο χωριό, Θοδωρής […]