Πολιτική

Δεν συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο νυν πρόεδρος του ΔΣ Κιλκίς Π.Θωμαΐδης

Την απόφασή του να μην συμμετάσχει στις τοπικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, τερματίζοντας έτσι την 13χρονη παρουσία του στα αυτοδιοικητικά δρώμενα, γνωστοποίησε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, κατά την συνεδρίαση της Τετάρτης 30.8.23.

Στην σχετική έγγραφη δήλωσή του, που ακολούθησε, ο κ. Θωμαΐδης αναφέρει τα εξής:
«Μετά από δεκατρία χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας μου στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Νομού μας, ως περιφερειακός και δημοτικός σύμβουλος, αποφάσισα να μην συμμετάσχω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, τερματίζοντας την αυτοδιοικητική πορεία μου.

Στο διάστημα αυτό, τιμώντας την ψήφο των συμπολιτών μου, υπηρέτησα τον θεσμικό μου ρόλο με συνέπεια και εντιμότητα, ενθαρρύνοντας και ενισχύοντας κάθε προσπάθεια που απέβλεπε στην ανάπτυξη του τόπου μας και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, τους οποίους οφείλω να ευχαριστήσω γιά την εμπιστοσύνη τους.

Θερμές ευχαριστίες αξίζουν σε όλους τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, αιρετούς και υπηρεσιακούς, με τους οποίους είχα την τύχη να συνεργαστώ όλα αυτά τα χρόνια και συνυπηρετήσαμε μαζί από θέσεις ευθύνης τις αξίες της.

Παραμένω ενεργός πολίτης, στηρίζοντας την δημοτική παράταξη «Κιλκίς Μπροστά» του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη, ο οποίος, πλαισιωμένος από αξιόλογα στελέχη, έχει την δυνατότητα να εγγυηθεί την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας και την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές».

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα