Κοινωνία

«Δεν έχω χρόνο – Θα έχεις όλη σου τη ζωή» από το «Άλμα Ζωής» και τη ΜΑΚΒΕΛ

Mε την ευγενική χορηγία της ΜΑΚΒΕΛ και σε συνεργασία με τον σύλλογο “Άλμα Ζωής” νομού Θεσσαλονίκης διοργανώθηκε στην πόλη του Κιλκίς, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, η ενημερωτική δράση πρόληψης με ΔΩΡΕΑΝ Κλινικό Έλεγχο Μαστού.

Προηγήθηκε η ομιλία του Χειρουργού Μαστού, Γεώργιου Συμπιλίδη, ο οποίος επεσήμανε τους λόγους για τους οποίους ο προσυμπτωματικός έλεγχος πρέπει να γίνει τρόπος ΖΩΗΣ.

Η ψυχολόγος του συλλόγου Κατερίνα Λέντη, με την τοποθέτηση της, αλλά και μέσω διαλόγου με τους παρευρισκόμενους, βοήθησε στην αναγνώριση, καθώς και στην απαλλαγή των φόβων που οδηγούν στο να αναβάλουμε αυτές τις τόσο σημαντικές εξετάσεις.

Χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος του συλλόγου Κούλα Δερεκενάρη η οποία ευχαρίστησε την εταιρεία για τη θερμή υποστήριξη της δράσης, καθώς και η εκπρόσωπος της ΜΑΚΒΕΛ η Ξανθή Γκιάλη η οποία σημείωσε:

“Με μεγάλη χαρά στηρίξαμε τον σχεδιασμό και την πραγματοποίηση της δράσης στην πόλη του Κιλκίς και συνεχίσουμε να βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό του συλλόγου για να υπενθυμίζουμε σε όλους μας την αξία της πρόληψης και της ενημέρωσης”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]