Γενικά

Δεν έχει καμμία συμμετοχή σε κοπή δένδρων διευκρινίζει ο δήμος Παιονίας

Με αφορμή αντιδράσεις στην κοπή δένδρων σε σημείο απέναντι από το δημοτικό στάδιο Πολυκάστρου, εκδόθηκε από τον δήμο Παιονίας η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Τα δένδρα που επί πολλά χρόνια υπήρχαν στην περιοχή απέναντι από το δημοτικό στάδιο Πολυκάστρου, λόγω ηλικίας και είδους είχαν καταστεί επικίνδυνα γιά πτώσεις και πρόκληση ζημιών και ατυχημάτων.

Τα οικοδομικά τετράγωνα Ο.Τ 57 και Ο.Τ. 58, στα οποία ευρίσκοντο τα δένδρα ανήκουν, στην περιφέρεια Κ. Μακεδονίας και ο δήμος δεν έχει καμία δικαιοδοσία επί αυτών.

Τα δένδρα κόπηκαν με δημοπρασία, που διενήργησε η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς αφού πριν έλαβε την σύμφωνη γνώμη του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας και του δασαρχείου Κιλκίς.

Όπως προκύπτει από τα ανωτέρω, και προς πληροφόρηση των κατοίκων, εκ των οποίων κάποιοι μας απεύθυναν ερωτήματα, στην όλη διαδικασία κοπής και εκμετάλλευσης των προϊόντων κοπής ο δήμος Παιονίας δεν έχει καμία συμμετοχή».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Περί… άλλου!

Την αναγκαιότητα να συγκροτηθούν τα ταχύτερο δυνατόν, με ευθύνη των νομαρχιακών επιτροπών, νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα με την συμμετοχή σε […]

«Σε αναμμένα κάρβουνα»

Ήταν που ήταν ράθυμο το κλίμα στα κομματικά επιτελεία ωρισμένων κομμάτων αναφορικά με την δραστηριοποίηση τους εν όψει των προσεχών […]