Πολιτική

ΔΕΕΠ ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ: 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 81η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΟΧΙ

Γιορταζουμε σημερα την Εποποιια του 1940 και την συσσωμη αρνηση του ελληνικου λαου στις ορεξεις του φασιστα Μπενιτο Μουσολινι.

Θυμομαστε και τιμουμε την θυσια των ηρωων προγονων μας που με θαρρος και πιστη προεταξαν τα στηθη τους και υπερασπισθηκαν με ανδρεια και υπερηφανεια τα Ιερα και τα Οσια της Πατριδας μας.

Των Ελληνων στρατιωτων που αψηφωντας την υπεροπλια των ιταλικων δυναμεων στο πεδιο της μαχης και τις αντιξοες καιρικες συνθηκες τον χειμωνα του ’40 κατατροπωσαν τους φαφλαταδες Ιταλους ριχνοντας τους στη θαλασσα.

Με απαραμιλλο ζηλο και χωρις φοβο ξεχυθηκαν τα παιδια της Ελλαδος στα κακοτραχαλα βουνα της Πινδου και εγραψαν ακομη μια χρυση σελιδα στην πλουσια Ιστορια του Εθνους. Διδασκοντας πως οι Ελληνες ενωμενοι ποτε νικημενοι.

Σημερα που η ευθραυστη ισορροπια στην ευρυτερη περιοχη μας ειναι γεγονος αναμφισβητητο η Εποποιια της 28ης Οκτωβριου 1940 αποτελει οροσημο και παραδειγμα ταυτοχρονα για να πορευθουμε στο αυριο.

Με ενισχυση της αποτρεπτικης ικανοτητας των Ενοπλων Δυναμεων, με πολυτιμες συμφωνιες, με συνεχη διπλωματικη ενεργοποιηση και με οδηγο το λαμπρο ΟΧΙ η Ελλαδα χτιζει σε γερα θεμελια το μελλοντικο και συγχρονο προσωπο της.

Και ενωμενοι σαν μια γροθια οι Ελληνιδες και οι Ελληνες ειναι σιγουρο οτι θα ξαναγραψουν και παλι νεες επιτυχιες

ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940,

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ,

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα