Πολιτική

Γ.Γεωργαντάς: «Ο ψηφιακός μετασχηματισμός, είναι ζήτημα δημοκρατίας»

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, απηύθυνε, ομιλία, στην Ολομέλεια της Βουλής για την κύρωση της από 30.5.2021 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Θέσπιση, περιεχόμενο και διαδικασία έκδοσης Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID-19» (Α’ 87) και ειδικότερες εγγυήσεις για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Γεωργαντάς, τόνισε:

«Ο ψηφιακός μετασχηματισμός, είναι πρωτίστως ζήτημα δημοκρατίας. Γιατί αυτοί που διευκολύνονται περισσότερο από τις πρόσθετες δυνατότητες που προσφέρει, είναι οι απλοί πολίτες, οι εργαζόμενοι, οι μητέρες με μικρά παιδιά, οι συμπολίτες μας με αναπηρία.

Κανείς δεν μπορεί να υπονομεύσει τη μεγάλη προσπάθεια ψηφιακού μετασχηματισμού, που συντελείται.  Κι οποίος το προσπαθήσει, θα βρει μπροστά του ολόκληρη την ελληνική κοινωνία».

Περισσότερα

Γ.Φραγγίδης: «Η έλλειψη σε αναισθησιολόγους «παραλύει» το νοσοκομείο Παπανικολάου και ειδικότερα την Καρδιοθωρακοχειρουργική»

Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη κατέθεσαν σήμερα ο βουλευτής Κιλκίς και υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος […]

Δείτε ακόμα

«Τετάρτες στην Θεσσαλονίκη»

Ευρύτατη απήχηση, θερμή ανταπόκριση και αθρόα προσέλευση χαρακτήρισαν τους φίλους του υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Στέφανου Παραστατίδη σε Εύοσμο […]