Αθλητισμός

ΓΣ Μανδρών και Αίας Κιλκίς δίνουν έντονο «παρών» στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ανδρών αυτό το Σ/Κ στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου

Διεξάγονται αυτό το σαββατοκύριακο 8 και 9.7.23, στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου, οι αγώνες των πανελληνίων πρωταθλημάτων κλασικού αθλητισμού ανδρών και γυναικών.

Στο πρωτάθλημα ανδρών θα είναι έντονη η παρουσία του κιλκισιώτικου κλασικού αθλητισμού, με οκτώ στελέχη του στην σφυροβολία και στην δισκοβολία.

Συγκεκριμένα στην σφυροβολία, που είναι προγραμματισμένη γιά το Σάββατο 8.7.23 (8.30 π.μ. ο προκριματικός και 4 μ.μ. ο τελικός), θα αγωνισθούν έξι στελέχη του ΓΣ Μανδρών, οι Κωνσταντίνος Ζάλτος, Αλέξης Προδανάς, Γιώργος Κορακίδης, Γιάννης Κορακίδης, Παύλος Τζαμτζής και Δημήτρης Στεργίου.

Όσον αφορά στην δισκοβολία, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 9.7.23 (9 π.μ. και 11 π.μ. οι προκριματικοί και 6 μ.μ. ο τελικός) θα συμμετάσχουν ο κάτοχος της πανελλήνιας επίδοσης (64,90 μ.) Δημήτρης Παυλίδης και ο έφηβος αδελφός του Βαγγέλης Παυλίδης, και οι δύο του Αίαντος Κιλκίς, καθώς και τουλάχιστον οι τέσσερις από τους ρίπτες του ΓΣ Μανδρών (ενδεχομένως και οι έξι).

Όλοι ανεξαιρέτως συμμετέχουν με βάσιμες προοπτικές αξιοσημείωτων εμφανίσεων και επιτυχιών ή διακρίσεων, που θα «ανεβάσουν» ακόμη περισσότερο τον κιλκισιώτικο κλασικό αθλητισμό.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα