Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

«Γκραν πρι»… σε κατοικημένα μέρη!

Πέρα από την μεγάλη αύξηση διερχομένων οχημάτων μέσα από τον οικισμό των Ευζώνων, λόγω της λειτουργίας των διοδίων τα τελευταία χρόνια στην παρακείμενη πάλαι ποτέ εθνική οδό, αυτό που ουσιαστικώς καθιστά επικίνδυνο αυτό το φαινόμενο, είναι ό τρόπος διέλευσης.

Και τούτο, διότι αν αυτή γινόταν πάντα με γνώμονα τα προβλεπόμενα, δηλαδή με 50 και 30 χιλιόμετρα την ώρα, ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος θα ήταν πολύ περιορισμένος.

Όμως αυτό, δυστυχώς, δεν συμβαίνει πάντα, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις ανεύθυνοι οδηγοί διέρχονται με πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες, όπως, γιά παράδειγμα, ένας που πέρασε με… 92 χιλιόμετρα την ώρα (!) , όπως αποκάλυψε στην στήλη ο μετρητής του και πρόεδρος της κοινότητας Ευζώνων Νικόδημος Τσανικίδης.

Μια ταχύτητα, η οποία παραπέμπει περισσότερο … στο γκραν -πρι του Μονακό (είναι να διεξαχθεί οσονούπω), παρά σε διέλευση από κατοικημένη περιοχή!

Περισσότερα

Μόνο γιά πρόστιμα;

“Έλλειψη μέτρων για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας” καταγγέλει η ΤΟ του ΚΚΕ στο Κιλκίς γιά το εργατικό […]

Φωτοσχόλιο

Το δημοτικό πάρκο – «Κήπος» ξαναπαίρνει τα σκήπτρα της ομορφιάς στον δημόσιο χώρο της πόλης του Κιλκίς, με νέο αρδευτικό […]

Βελτιωτικές αλλαγές

Μετά τις βελτιωτικές αλλαγές στο δημοτικό πάρκο – «Κήπος» του Κιλκίς για την καλύτερη αισθητική και λειτουργική εικόνα του χώρου […]

Δείτε ακόμα