Εκπαίδευση

Βραβεύσεις νηπίων και μαθητών στα “Χρώματα της Επανάστασης”

Με έμπνευση τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα των Ελλήνων τα νήπια των νηπιαγωγείων και οι μαθητές των δημοτικών σχολείων του δήμου Κιλκίς άνοιξαν τα μπλοκ της ζωγραφικής και με σχήματα και χρώματα απέδωσαν τις σκέψεις τους για την Ελληνική Επανάσταση.

Ο μαθητικός διαγωνισμός “Στα χρώματα της Επανάστασης” που προκήρυξαν από κοινού ο δήμος Κιλκίς και η πρωτοβάθμια εκπαίδευση νομού Κιλκίς, στο πλαίσιο του επετειακού αφιερώματος του Δήμου Κιλκίς, ολοκληρώθηκε με την ένθερμη συμμετοχή των παιδιών, τα έργα των οποίων εκτίθενται σήμερα, Παρασκευή, από τις 18:00 έως τις 21:00 στο δημοτικό πάρκο “Κήπο”.

Εβδομήντα από τα ζωγραφικά έργα των παιδιών αξιολογήθηκαν από κριτική επιτροπή εκπαιδευτικών ως τα καλύτερα.

Την ερχόμενη Τετάρτη 23 Ιουνίου σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Λατσιών (πρώην πλατεία Δημαρχείου Κιλκίς) ο δήμος Κιλκίς και η πρωτοβάθμια εκπαίδευση θα βραβεύσουν τα εβδομήντα νήπια και τους μαθητές που διακρίθηκαν για τις ζωγραφικές τους δημιουργίες. Στα νήπια και στους μαθητές θα επιδοθούν tablets, αναμνηστικά συλλεκτικά μετάλλια της Επανάστασης καθώς και βιβλία.

Σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στο μαθητικό διαγωνισμό θα απονεμηθούν σχολικά τετράδια με θέματα της Επανάστασης σε νεότερη εκδήλωση, η ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί σε εύλογο χρόνο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η διαφορά… στο πατρώνυμο

Aνάμεσα σε αυτά, που προκάλεσαν εντύπωση στην πρόσφατη ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου από πλευράς […]