Κοινωνία

Βραβείο Τουριστικής Αριστείας απένειμε ο αντιπεριφερειάρχης Α.Βεργίδης στην “Κτήμα Χατζηβαρύτη”

Βραβείο Τουριστικής Αριστείας στην επιχείρηση “Κτήμα Χατζηβαρύτη” της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς που διακρίθηκε στο θεσμό της Τουριστικής Αριστείας στο πλαίσιο του αντίστοιχου έργου της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, απένειμε ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, στη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της φετινής «Philoxenia».

Στην εκδήλωση, όπου απονεμήθηκαν τα πρώτα βραβεία “Τουριστικής Αριστείας” έγινε, επίσης, παρουσίαση του Σήματος Υπευθυνότητας – Τοπικής Ποιότητας για το οποίο διαγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε όλη τη τουριστική σεζόν του 2022 εκατοντάδες τουριστικές επιχειρήσεις από τις επτά Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας.

Απονέμοντας το βραβείο ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης συνεχάρη τον Βαγγέλη Χατζηβαρύτη για την σημαντική αυτή διάκριση.

«Φίλε Βαγγέλη θέλω – όπως λέει και η ετικέτα δικού σου κρασιού – να με προσέχεις, όπως όλοι εμείς στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε προσέχουμε και αγκαλιάζουμε τις ιδέες για την ανάπτυξη του οινικού κλάδου στην περιοχή μας» επισήμανε ο κ. Βεργίδης απονέμοντας το βραβείο στον κ. Χατζηβαρύτη.

Ο κ. Βεργίδης τόνισε, επίσης, ότι «πολλά τα σημαντικά ονόματα από τον τομέα του κρασιού, Έλληνες και ξένοι που γνώρισαν την Περιφερειακή μας Ενότητα και ειδικότερα την ζώνη του κρασιού από το μπαλκόνι του οινοποιείου σου» .

Υπογράμμισε δε, ότι, η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς/Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας “επενδύουν” στην αμπελουργία με δράσεις που ενδυναμώνουν τον κλάδο και μεταφέρουν την αμπελουργική ταυτότητα της περιοχής σε όλο τον κόσμο. Ο κ. Βεργίδης ευχαρίστησε για μία ακόμα φορά τον κ. Χατζηβαρύτη για την «αδιάκοπη προσπάθεια να αναβαθμίζεις την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων σου, να επενδύεις και να δημιουργείς στον τόπο μας».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γιά τέταρτη συνεχή χρονιά στην τελική φάση («φάιναλ έιτ») η χειροσφαιρική ομάδα εφήβων Αλέξανδρου Αξιούπολης

Νέο «κρίκο» στην μακρά «αλυσίδα» επιτυχιών και διακρίσεων του κιλκισιώτικου χειροσφαίρου πρόσθεσε η ομάδα εφήβων του Αλέξανδρου Αξιούπολης, καταλαμβάνοντας την […]