Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Ευτυχώς που τα επίσημα αποτελέσματα του πρωτοδικείου Κιλκίς αποκατέστησαν την τάξη, και δεν είχαμε …οικογενειακά «δράματα» εκεί στην δημοτική ενότητα Ευρωπού από πλευράς του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Γιώργου Δουλκερίδη.

Και τούτο διότι τα πρώτα ανεπίσημα στοιχεία, που ανήρτησε αρχικώς ο δήμος Παιονίας, τον έφεραν γιά μόλις οκτώ ψήφους 909 έναντι 901 ψήφους σε μη εκλόγιμη θέση έναντι του συνυποψηφίου του Κώστα Στεργίδη από τον νικητή συνδυασμό των δημοτικών εκλογών «Παιονία της Προόδου».

Μόνον, που εξετάζοντας το ενδεχόμενο να υποβάλει αίτημα επανακαταμέτρησης των ψήφων, παρατηρεί ότι στην δημοτική ενότητα της Γουμένισσας, στον οικισμό του Πενταλόφου, χωριό καταγωγής της γυναίκας του, δεν είχε λάβει ούτε μία ψήφο.

Γεγονός παράδοξο γιά τα ελληνικά ειωθότα, που τον οδήγησε να διασταυρώσει τα αποτελέσματα του δήμου με αυτά του πρωτοδικείου, διαπιστώνοντας ότι λόγω «ολισθηρότητας» του καρμπόν οι 21 ψήφοι του στον εν λόγω οικισμό, είχαν καταχωρηθεί στον αμέσως επόμενο συνυποψήφιό του, του οποίου το επώνυμο ξεκινούσε επίσης από το γράμμα δέλτα!

Μία «σωτήρια» παρατήρηση, που εκτός των άλλων, βοήθησε να μην «ταραχθούν» τα νερά με …τα συμπεθέρια!

Βεβαίως, τώρα θα έχουμε και ένα ακόμη «επεισόδιο» στην υπόθεση εκλογής, καθώς εξ όσων γνωρίζουμε, ο επίσημος «χαμένος» έχει υποβάλει αυτός τώρα αίτημα επανακαταμέτρησης!

Περισσότερα

Εύκολο… να μετρηθούν

Μέγα το πλήθος κατά την ομιλία Κασσελάκη στο Κιλκίς. Το πλήθος… των αστυνομικών συνοδείας και των υποψηφίων ευρωβουλευτών! Το άλλο […]

Επιλογές ποιότητας

Το πλέον βασικό από τα ζητούμενα, σε ό,τι αφορά στην ζωή πολιτών στις μικρές κοινότητες, είναι η ποιότητά της. Και […]

Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]