Ελλάδα

Ανεκδιήγητος Αρης Πορτοσάλτε: «Αν κοβόταν 1 ώρα το ρεύμα για όλους…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα μήνα μετά το «βενζίνη δεν βάζουν οι φτωχοί, παίρνουν λεωφορείο», ο Άρης Πορτοσάλτε επανήλθε με… νέα πρόταση.

«Εάν επιμεριζόμασταν από μία ώρα διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, δεν θα ήταν το ίδιο κόστος» πρότεινε ο γνωστός δημοσιογράφος στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ.

Η ιδέα έπεσε το πρωί της Δευτέρας όταν η κουβέντα πήγε στην φημολογούμενη αισχροκέρδεια των εταιριών της ενέργειας. Παρόντες στην εκπομπή ήταν ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου και ο Χρήστος Γιαννούλης.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Οικονόμου ρώτησε τον Πορτοσάλτε αν αυτή είναι η πρότασή του, ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε λέγοντας «να βάλουμε δελτίο και στο ρεύμα».

Αυτή δεν είναι πρώτη φορά που ο Πορτοσάλτε προκαλεί την κοινή γνώμη. Πριν μερικές εβδομάδες είχε πει ότι δεν πρέπει να παραπονιούνται οι φτωχοί για τις αυξήσεις στα καύσιμα. Συγκεκριμένα είχε υποστηρίξει ότι οι άνθρωποι που παίρνουν 500 ευρώ τον μήνα δεν έχουν καν αμάξι και έτσι δεν μπορούν να παραπονιούνται για την τιμή της βενζίνης που σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνάει ακόμα και τα 2 ευρώ ανά λίτρο.

πηγη: alfavita

Περισσότερα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]

Δείτε ακόμα